Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, підкажіть як мені реалізувати вибір відділення НП через доп.поля процесу, завдання виникло для того, щоб клієнт міг змінити спосіб доставки в процесі ЛК коли завдання вже створено, а не тільки при формуванні замовлення через кошик.
Було додано 2 універсальні блоки:
1. Вибір способу доставки
2. Вибір відділення НП
Другий блок відображається лише при виборі в полі способу доставки "Доставка НП" [file]3579[/file]
Як один із варіантів мені говорили при виборі способу доставки НП, в полі Адреса (order address) автоматично підтягнеться довідник з містами та відділеннями НП, але такого поля я не знайшов.
Була ідея використати довідники, був створений довідник НП, і в полі ось з такими налаштуваннями [file]3580[/file] але в результаті з'явився список, що випадає, але без прокрутки вниз, і наприклад при необхідності вибрати Київ (він у самому низу) такий можливості немає [file]3581[/file] . Була спроба використати поле довідника "Повна адреса", ситуація с
Доброго дня, підкажіть як мені реалізувати вибір відділення НП через доп.поля процесу, завдання виникло для того, щоб клієнт міг змінити спосіб доставки в процесі ЛК коли завдання вже створено, а не тільки при формуванні замовлення через кошик. Було додано 2 універсальні блоки: 1. Вибір способу доставки 2. Вибір відділення НП Другий блок відображається лише при виборі в полі способу доставки "Доставка НП" Як один із варіантів мені говорили при виборі способу доставки НП, в полі Адреса (order address) автоматично підтягнеться довідник з містами та відділеннями НП, але такого поля я не знайшов. Була ідея використати довідники, був створений довідник НП, і в полі ось з такими налаштуваннями але в результаті з'явився список, що випадає, але без прокрутки вниз, і наприклад при необхідності вибрати Київ (він у самому низу) такий можливості немає . Була спроба використати поле довідника "Повна адреса", ситуація с
1. У полі адреса в універсальному блоці при виборі доставки НП автоматично підтягуються адреси із довідника НП 2. Вам видає перші Х записи. Київ при цьому може бути 108 за рахунком, наприклад, показувати всі 100+ варіантів сумнівне рішення. Давайте зробимо по-іншому, першим будемо показувати варіант, який на 100% відповідає запиту, а потім усі інші. Займе 2год 3. Наскільки я пам'ятаю, щось подібне в нас було. Спробуйте вивести 2 допполя в процес, які пов'язані з одним довідником (місто та відділення), вибрати місто – зберегти і потім спробувати шукати відділення
1. У полі адреса в універсальному блоці при виборі доставки НП автоматично підтягуються адреси із довідника НП
2. Вам видає перші Х записи. Київ при цьому може бути 108 за рахунком, наприклад, показувати всі 100+ варіантів сумнівне рішення. Давайте зробимо по-іншому, першим будемо показувати варіант, який на 100% відповідає запиту, а потім усі інші. Займе 2год
3. Наскільки я пам'ятаю, щось подібне в нас було. Спробуйте вивести 2 допполя в процес, які пов'язані з одним довідником (місто та відділення), вибрати місто – зберегти і потім спробувати шукати відділення
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар