Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Підкажіть будь ласка, як додати функцію в бокс для відправок TTN-ок не післяплатою, а за допомогою Контроль оплати? Потрібно передавати НП саме цю функцію.
[file]2560[/file]
[file]2561[/file]
Добрий день. Підкажіть будь ласка, як додати функцію в бокс для відправок TTN-ок не післяплатою, а за допомогою Контроль оплати? Потрібно передавати НП саме цю функцію.
Чи правильно я розумію, якщо ця пташка стоїть контроль оплати, то тепер всі відправки зі значенням грошовий переказ (накладений платіж) будуть мати позначку контроль оплати для нової пошти?
Чи правильно я розумію, якщо ця пташка стоїть контроль оплати, то тепер всі відправки зі значенням грошовий переказ (накладений платіж) будуть мати позначку контроль оплати для нової пошти?
[file]2569[/file]
Краснобрижев Олександр Вікторович Клієнт писав/ла: Чи правильно я розумію, якщо ця пташка стоїть контроль оплати, то тепер всі відправки зі значенням грошовий переказ (накладений платіж) будуть мати позначку контроль оплати для нової пошти?
в залежності від того, як створюєте ТТН, але взагалі так. Я б радив протестувати, щоб розуміти як працює і випадково не надіслати посилку без контролю)
[quote]
Краснобрижев Олександр Вікторович
Клієнт писав/ла:
[/quote]
в залежності від того, як створюєте ТТН, але взагалі так.
Я б радив протестувати, щоб розуміти як працює і випадково не надіслати посилку без контролю)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар