Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
оскільки стару тему закрили
https://crm-onebox.com/ru/support/logistics-and-delivery-services/2372-trek-nomerov-ukrpochti-s-proma/
а змін у роботі боксу немає
та актуальність теми з новою промоплатою через укрпочту зростає.
вирішив створити нову тему
коли будуть відстежуватись трек номера укрпочти з промо
Добрий день. Наскільки я бачу, Ігор відповів вам у зазначеній темі, що завдання взяли в роботу. Якщо вам потрібно зробити її швидше, ви можете за неї заплатити. Якщо ні, не створюйте будь-ласка дублів тикетів і ведіть спілкування по одному тикету в одному місці без створення марних дублів, інакше ми будемо змушені обмежити доступ на форум. Дякую за розуміння.
Добрий день. Наскільки я бачу, Ігор відповів вам у зазначеній темі, що завдання взяли в роботу. Якщо вам потрібно зробити її швидше, ви можете за неї заплатити. Якщо ні, не створюйте будь-ласка дублів тикетів і ведіть спілкування по одному тикету в одному місці без створення марних дублів, інакше ми будемо змушені обмежити доступ на форум. Дякую за розуміння.
Мироненко Дмитро Клієнт писав/ла: а руами вносити не можна?
ми з вами обговорювали імпорт з прома - я дав вам інструмент, який це робить.
[quote]
Мироненко Дмитро
Клієнт писав/ла:
а руами вносити не можна?
[/quote]
ми з вами обговорювали імпорт з прома - я дав вам інструмент, який це робить.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар