Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Мироненко Дмитро писав/ла: це можна чимось замінити на автоматі?
Якщо у вас є пропозиції, як вам необхідно доопрацювати цей функціонал – ми завжди раді вас вислухати.
[quote]
Мироненко Дмитро писав/ла:
це можна чимось замінити на автоматі?
[/quote]
Якщо у вас є пропозиції, як вам необхідно доопрацювати цей функціонал – ми завжди раді вас вислухати.
якщо я б знав навіщо вона потрібна я б запропонував напевно щось. а так мені просто не зрозуміло навіщо я ще раз вводжу те саме в якесь додаткове вікно. Звичайно мені простіше зайвий раз фіо і телефон клієнта не писати і щоб це вікно не відкривалося. я звичайно розумію що треба всякі іду отримати
тому якщо і відкривати це вікно, то підтягнути дані з процесу. а також на скрині є змінна RedBoxBarcode її хотілося б мати можливість вводити, але тільки вже готову накладну шляхом редагування тому що менеджер робить ттн, а склад вводить номер редбокса. (яка-небудь дія що зробити додавання редбокса з доп.поля штолі, яке змінює суму післяплати (з процесу бере) і додадуть номер редбокс. обов'язково щоб інші параметри не торкалося).
якщо я б знав навіщо вона потрібна я б запропонував напевно щось.
а так мені просто не зрозуміло навіщо я ще раз вводжу те саме в якесь додаткове вікно.
Звичайно мені простіше зайвий раз фіо і телефон клієнта не писати і щоб це вікно не відкривалося.
я звичайно розумію що треба всякі іду отримати
[file]858[/file]
тому якщо і відкривати це вікно, то підтягнути дані з процесу.
а також на скрині є змінна RedBoxBarcode
її хотілося б мати можливість вводити,
але тільки вже готову накладну шляхом редагування
тому що менеджер робить ттн, а склад вводить номер редбокса.
(яка-небудь дія що зробити додавання редбокса з доп.поля штолі,
яке змінює суму післяплати (з процесу бере) і додадуть номер редбокс.
обов'язково щоб інші параметри не торкалося).
Мироненко Дмитро писав/ла: якщо я б знав навіщо вона потрібна я б запропонував напевно щось. а так мені просто не зрозуміло навіщо я ще раз вводжу те саме в якесь додаткове вікно. Звичайно мені простіше зайвий раз фіо і телефон клієнта не писати і щоб це вікно не відкривалося. я звичайно розумію що треба всякі іду отримати тому якщо і відкривати це вікно, то підтягнути дані з процесу.
Власне що ви захочете щоб я вам запропонував? Підстановку даних із процесу у дане вікно?
Мироненко Дмитро писав/ла: а також на скрині є змінна RedBoxBarcode її хотілося б мати можливість вводити, але тільки вже готову накладну шляхом редагування тому що менеджер робить ттн, а склад вводить номер редбокса. (яка-небудь дія що зробити додавання редбокса з доп.поля штолі, яке змінює суму післяплати (з процесу бере) і додадуть номер редбокс. обов'язково щоб інші параметри не торкалося).
Виставте з цього питання окрему тему. Я вже кілька разів вам казав, що якщо ви все поспіль писатимете в одну тему - ви такий же результат і отримаєте. У рамках 1 теми давайте обговорювати та вирішувати конкретне питання – у даному випадку це вікно створення контактної особи.
[quote]
якщо я б знав навіщо вона потрібна я б запропонував напевно щось.
а так мені просто не зрозуміло навіщо я ще раз вводжу те саме в якесь додаткове вікно.
Звичайно мені простіше зайвий раз фіо і телефон клієнта не писати і щоб це вікно не відкривалося.
я звичайно розумію що треба всякі іду отримати
тому якщо і відкривати це вікно, то підтягнути дані з процесу.
[/quote]
Власне що ви захочете щоб я вам запропонував? Підстановку даних із процесу у дане вікно?
[quote]
а також на скрині є змінна RedBoxBarcode
її хотілося б мати можливість вводити,
але тільки вже готову накладну шляхом редагування
тому що менеджер робить ттн, а склад вводить номер редбокса.
(яка-небудь дія що зробити додавання редбокса з доп.поля штолі,
яке змінює суму післяплати (з процесу бере) і додадуть номер редбокс.
обов'язково щоб інші параметри не торкалося).
[/quote]
Виставте з цього питання окрему тему. Я вже кілька разів вам казав, що якщо ви все поспіль писатимете в одну тему - ви такий же результат і отримаєте. У рамках 1 теми давайте обговорювати та вирішувати конкретне питання – у даному випадку це вікно створення контактної особи.
Мироненко Дмитро писав/ла: Підстановку даних із процесу у дане вікно
підстановка залежно від типу контрагента (відправник/одержувач) – доопрацювання 2 години
або автоматично створювати контактну особу зі змінної [$order.order_clientname]
це можна зробити налаштуванням, щоб у фоні відправляти запит на створення – це доопрацювання 4 години
[quote]
Підстановку даних із процесу у дане вікно
[/quote]
підстановка залежно від типу контрагента (відправник/одержувач) – доопрацювання 2 години
[quote]
або автоматично створювати контактну особу зі змінної [$order.order_clientname]
[/quote]
це можна зробити налаштуванням, щоб у фоні відправляти запит на створення – це доопрацювання 4 години
виходить я створюю нову організацію і потім відбувається пошук контактної особи по телефону в фоні. і ви пропонуєте доробити блок, що в разі невдачі буде створюватися нова контактна особа зі змінної [$order.order_clientname] - це коштує 4 години роботи?
виходить я створюю нову організацію і потім відбувається пошук контактної особи по телефону в фоні.
і ви пропонуєте доробити блок, що в разі невдачі буде створюватися нова контактна особа зі змінної [$order.order_clientname] - це коштує 4 години роботи?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар