1b.app
Скопійоване посилання -

Не вистачає статусів НП, або не вірно вказано

Доброго дня. Прикріпляю скріни проблеми. В новій пошті початок назви статусу "Відправлення у місті" означають різні переміщення. При цьому у onebox, наприклад в дії "Перевести процес на цей етап, якщо етап нової пошти змінився" видно, що або не вистачає додаткового, або не вірно вказано. Трохи не зрозуміло що до чого відноситься

Відповіді:

Ось приклад на скріні. На етапі вказано 3 можливі статуси трекінга, але жоден не спрацював. І процес перескакує через "відправлено" відразу на "прибув у відділення" і цей статус вже спрацьовує. У висновку не всі статуси трекінгу працюють
27.06.2025, 09:18

Доброго дня. У Вас є помилкове розуміння першого статусу. Воно означає тільки те, що посилка їде в якомусь конкретному місті. Наприклад, при посилці з Одеси до Львова статус може змінюватися на "Відправлення у місті Київ" і потім "Відправлення у місті Львів". Тобто. це не означає, що посилка приїхала. Поточних статусів на мій погляд достатньо щоб трекнути де ТТН і переключити замовлення на потрібний статус
27.06.2025, 10:34
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

шнурок
OneBox production писал/а:
Доброго дня. У Вас є помилкове розуміння першого статусу. Воно означає тільки те, що посилка їде в якомусь конкретному місті. Наприклад, при посилці з Одеси до Львова статус може змінюватися на "Відправлення у місті Київ" і потім "Відправлення у місті Львів". Тобто. це не означає, що посилка приїхала. Поточних статусів на мій погляд достатньо щоб трекнути де ТТН і переключити замовлення на потрібний статус

По першому статусу - це відповідь від підтримки Нової Пошти (скрін №1). Поточних статусів дійсно багато, але жоден не працює на етапі "відправлено" (Скрін №2). Поправте мене будь-ласка, можливо щось не так
27.06.2025, 10:48

Давайте дивитись на конкретному прикладі. Давайте замовлення який був у якомусь статусі і він додався до нього в коментар та посилання на налаштування етапу, на який він повинен був при цьому переключиться.
27.06.2025, 11:05
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

шнурок
OneBox production писал/а:
Давайте дивитись на конкретному прикладі. Давайте замовлення який був у якомусь статусі і він додався до нього в коментар та посилання на налаштування етапу, на який він повинен був при цьому переключиться.

Замовлення - https://filterspoints.crm-onebox.com/51422/
На етапі "Комплектація Замовлення" було створено ТТН.
Після створення ТТН має трекатися ТТН і автоматично перключити на "Відправлено", налаштована дія - https://filterspoints.crm-onebox.com/admin/shop/workflowstatus/114/action/new/
Замість цього "Відправлено" пропускається і трекається коли вже прибуло до відділення також аналогічною дією - https://filterspoints.crm-onebox.com/admin/shop/workflowstatus/121/action/new/
27.06.2025, 11:15

Сидорчук Валентин Гарийович ФОП Сидорчук Валентин Гарійович
Іменна ліцензія
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Не можу подивитися у ваші налаштування, але думаю, що у вас на кожний етап встановлений тільки один статус. Якщо Нова пошта швидко перемикає цей статус, або навіть пропускає його, дія у onebox не спрацьовує. Саме тому, у вас працює тільки дія коли посилка вже чекає отримувача. Зробіть у діях по декілька статусів які відповідають етапу та трекінг буде працювати по схемі - відправлено/у дорозі, доставлено, отримано, не отримано.
27.06.2025, 13:14

Сидорчук Валентин Гарийович
ФОП Сидорчук Валентин Гарійович писал/а:
Не можу подивитися у ваші налаштування, але думаю, що у вас на кожний етап встановлений тільки один статус. Якщо Нова пошта швидко перемикає цей статус, або навіть пропускає його, дія у onebox не спрацьовує. Саме тому, у вас працює тільки дія коли посилка вже чекає отримувача. Зробіть у діях по декілька статусів які відповідають етапу та трекінг буде працювати по схемі - відправлено/у дорозі, доставлено, отримано, не отримано.

Як раз таки на 1 етап створено 3 різні статус (прикріпляю скрін) і жоден не спрацював. НП може швидко перемикати статуси, але "на шляху до одержувача" точно займає певний час.
27.06.2025, 13:20

Сидорчук Валентин Гарийович ФОП Сидорчук Валентин Гарійович
Іменна ліцензія
"на шляху до одержувача" не обов'язково використовується Новою Поштою для всіх відправлень, бо існує більш чіткий статус "Відправлення прямує до міста YYYY". Протестуйте які статуси працюють та використовуйте саме їх.
27.06.2025, 15:35

Сидорчук Валентин Гарийович
ФОП Сидорчук Валентин Гарійович писал/а:
"на шляху до одержувача" не обов'язково використовується Новою Поштою для всіх відправлень, бо існує більш чіткий статус "Відправлення прямує до міста YYYY". Протестуйте які статуси працюють та використовуйте саме їх.

Дякую, наче тепер працює. Додав всі можливі статуси
27.06.2025, 17:09

Педа Николай Васильевич
Ми використовуємо статус Нової пошти у Ванбокс "Відправлення прямує до..." - тобто етап перемикається коли посилка поїхала з вашого відділення Нової пошти. Тобто це відбувається не швидко, якщо з вашого відділення Нової пошти не часто виїзджають посилки, проте це оптимальне рішення. Але після вашого посту ще раз переглянув статуси, які пропонує Ванбокс і помітив, що з‘явився статус "Відправник надав посилку на відправку", не знаю як давно він з‘явився, але раніше його не було. Будемо тестувати тепер його
10.07.2025, 00:09

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар