Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня. Прикріпляю скрін проблеми. Не підтягується контакта особа відправника з телефоном. В налаштуванням вказано для встановлення (скрін). При чому ПІБ підтягується на 2 секунди, а потім зникає. Підкажіть, в чому проблема
[file]24128[/file]
[file]24129[/file]
Доброго дня. Прикріпляю скрін проблеми. Не підтягується контакта особа відправника з телефоном. В налаштуванням вказано для встановлення (скрін). При чому ПІБ підтягується на 2 секунди, а потім зникає. Підкажіть, в чому проблема
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
посилання в студію, неможливо по скринях нічого абсолютно відповісти
[/quote]
https://filterspoints.crm-onebox.com/51294/invoice/
Зайдіть в ЛК нової пошти та видаліть будь ласка зайвих відправників для цього ФОП, після цього напишіть мені – я оновлю список. Я зробив що підтягується - але не факт що той
Зайдіть в ЛК нової пошти та видаліть будь ласка зайвих відправників для цього ФОП, після цього напишіть мені – я оновлю список. Я зробив що підтягується - але не факт що той
шнурок OneBox production писал/а: Зайдіть в ЛК нової пошти та видаліть будь ласка зайвих відправників для цього ФОП, після цього напишіть мені – я оновлю список. Я зробив що підтягується - але не факт що той
Немає можливості видалити, немає кнопки. Ви підправили і тепер контакт відправника підтягується, все добре
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
[/quote]
Немає можливості видалити, немає кнопки. Ви підправили і тепер контакт відправника підтягується, все добре
Bobyr Denys написав: Немає можливості удалити, немає кнопки
Ну там щось таке точно повинно бути, уточніть у НП як прибрати зайвих з них лк.
Bobyr Denys написав: Ви підправили і тепер контакт відправника підтягується, все добре
ну якщо всі ок, і зайві відправники (дублі) не заважають можна залишити і так
[quote]
Bobyr Denys написав:
Немає можливості удалити, немає кнопки
[/quote]
Ну там щось таке точно повинно бути, уточніть у НП як прибрати зайвих з них лк.
[quote]
Bobyr Denys написав:
Ви підправили і тепер контакт відправника підтягується, все добре
[/quote]
ну якщо всі ок, і зайві відправники (дублі) не заважають можна залишити і так
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар