Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Неможливо встановити галочку у хвилинній дії "Запустити процедуру трекінга Нова пошта".
Спрацьовують тільки стандартні 5 хвилин. Користувацький інтервал не працює.
Неможливо встановити галочку у хвилинній дії "Запустити процедуру трекінга Нова пошта". Спрацьовують тільки стандартні 5 хвилин. Користувацький інтервал не працює.
Чаусова Тамара писал/а: Ставила 15 хв. Дивилася на годинник, спрацьовує за 5 хв І галочка не зберігається.
поставьте 15 и не смотрите на часы)
Чаусова Тамара писал/а: І галочка не зберігається.
ну она и не должна.
[quote]
Чаусова Тамара писал/а:
Ставила 15 хв.
Дивилася на годинник, спрацьовує за 5 хв
І галочка не зберігається.
[/quote]
[quote]
Чаусова Тамара писал/а:
[/quote]
ну она и не должна.
Чаусова Тамара писал/а: Ставила 15 хв. Дивилася на годинник, спрацьовує за 5 хв І галочка не зберігається.
Я пишу не тому, що мені нема що робити. Щось по суті справи можете відповісти? Якщо ні, то навіщо писати?
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
[quote]
Чаусова Тамара писал/а:
Ставила 15 хв.
Дивилася на годинник, спрацьовує за 5 хв
[/quote]
Я пишу не тому, що мені нема що робити. Щось по суті справи можете відповісти?
Якщо ні, то навіщо писати?
по суті 1. Галочка не повинна залишатися увімкненою. Якщо залишити на ній мишку - побачите повідомлення про те, що вона робить. 2. Після того як прочитаєте і зрозумієте, що вона робить, поставте 15 хвилин - запити на трекінг будуть йти раз на 15 хвилин, а не раз на 5. питання?
по суті
1. Галочка не повинна залишатися увімкненою. Якщо залишити на ній мишку - побачите повідомлення про те, що вона робить.
2. Після того як прочитаєте і зрозумієте, що вона робить, поставте 15 хвилин - запити на трекінг будуть йти раз на 15 хвилин, а не раз на 5.
питання?
шнурок OneBox production писал/а: по суті 1. Галочка не повинна залишатися увімкненою. Якщо залишити на ній мишку - побачите повідомлення про те, що вона робить. 2. Після того як прочитаєте і зрозумієте, що вона робить, поставте 15 хвилин - запити на трекінг будуть йти раз на 15 хвилин, а не раз на 5. питання?
Я надіслав вам скрін, щоб ви побачили мої налаштування. Після того, як прочитаєте та подивитеся на скрін, то можливо зрозумієте, що саме з цим налаштуванням трекінг спрацьовує раз на 5 хвилин, а не на 15
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
по суті
1. Галочка не повинна залишатися увімкненою. Якщо залишити на ній мишку - побачите повідомлення про те, що вона робить.
2. Після того як прочитаєте і зрозумієте, що вона робить, поставте 15 хвилин - запити на трекінг будуть йти раз на 15 хвилин, а не раз на 5.
питання?
[/quote]
Я надіслав вам скрін, щоб ви побачили мої налаштування.
Після того, як прочитаєте та подивитеся на скрін, то можливо зрозумієте, що саме з цим налаштуванням трекінг спрацьовує раз на 5 хвилин, а не на 15
Чаусова Тамара писал/а: Після того, як прочитаєте та подивитеся на скрін, то можливо зрозумієте, що саме з цим налаштуванням трекінг спрацьовує раз на 5 хвилин, а не на 15
На скрине выделено 2 настройки - одна из них мнгновенно запускает трекинг. С логикой работы галочки мы разобрались? Вопросов нет?
С запуском раз в 5 или 15 минут я посмотрю логи.
[quote]
Чаусова Тамара писал/а:
Після того, як прочитаєте та подивитеся на скрін, то можливо зрозумієте, що саме з цим налаштуванням трекінг спрацьовує раз на 5 хвилин, а не на 15
[/quote]
На скрине выделено 2 настройки - одна из них мнгновенно запускает трекинг. С логикой работы галочки мы разобрались? Вопросов нет?
С запуском раз в 5 или 15 минут я посмотрю логи.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар