Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня. Можемо відновити способи доставки з бекапу - це 1 година доопрацювання. Або можете створити спосіб доставки, і якщо знаєте який раніше був ID у видаленого - я поміняю вам його в новостворенному
Доброго дня.
Можемо відновити способи доставки з бекапу - це 1 година доопрацювання.
Або можете створити спосіб доставки, і якщо знаєте який раніше був ID у видаленого - я поміняю вам його в новостворенному
Тіндік Максим Вадимович OneBox production написав: Доброго дня. Можемо відновити способи доставки з бекапа – це 1 година доопрацювання. Або можете створити спосіб доставки, і якщо знаєте який раніше був ID у віддаленого - я поміняю вам його знову
Замініть будь ласка ID - 1. Я створивши новий спосіб доставки - Нова Пошта, тут id -66
[quote]
Тіндік Максим Вадимович
OneBox production написав:
Доброго дня.
Можемо відновити способи доставки з бекапа – це 1 година доопрацювання.
Або можете створити спосіб доставки, і якщо знаєте який раніше був ID у віддаленого - я поміняю вам його знову
[/quote]
Замініть будь ласка ID - 1. Я створивши новий спосіб доставки - Нова Пошта, тут id -66
[quote]
Тіндік Максим Вадимович
OneBox production написав:
https://andser.crm-onebox.com/app/delivery/
на жаль, я бачу тільки id=67 - йому міняємо на id=1?
[/quote]
Так
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар