Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Вітаю, не можу вибрати відділення нової пошти хоча воно є в базах даних.
Проблема зявилась нещодавно, тестували з двама населеними пунктами Іваничі та Миколаїв
На скірн шотах надаю інформацію, що відділення та міста є в базах даних, та те що я їх не можу вибрати.
[file]22697[/file]
[file]22698[/file]
[file]22699[/file]
[file]22700[/file]
Вітаю, не можу вибрати відділення нової пошти хоча воно є в базах даних. Проблема зявилась нещодавно, тестували з двама населеними пунктами Іваничі та Миколаїв На скірн шотах надаю інформацію, що відділення та міста є в базах даних, та те що я їх не можу вибрати.
Ви кажете цю клавішу натиснути ?
let him cook
OneBox production написав:
Зайдіть в налаштування кабінету НП у боксі та натисніть всередині інтеграції за замовчуванням кнопку оновлення нас. пунктів
Ви кажете цю клавішу натиснути ?
[file]22702[/file]
[quote]
[file]22702[/file]
let him cook
[file]22702[/file]
OneBox production написав:
[file]22702[/file]
Зайдіть в налаштування кабінету НП у боксі та натисніть всередині інтеграції за замовчуванням кнопку оновлення нас. пунктів
[file]22702[/file]
[/quote]
[file]22702[/file]
[file]22702[/file]
Оновив, але поки не можу вибрати віділення, чи потрібно почекати ? Додав скріни, що ше не можу вибрати віділення.
let him cook OneBox production писал/а: да
Оновив, але поки не можу вибрати віділення, чи потрібно почекати ?
Додав скріни, що ше не можу вибрати віділення.
[quote]
let him cook
OneBox production писал/а:
да
[/quote]
[file]22704[/file]
[file]22705[/file]
Підкажіть а як часто потрібно оновлювати, бо вчора я оновлював і зранку зявилась ця проблема ?
let him cook OneBox production писал/а: Обновление происходит в фоне и оно может длится десяток минут, при условии что апи НП не лежит.
Підкажіть а як часто потрібно оновлювати, бо вчора я оновлював і зранку зявилась ця проблема ?
[quote]
let him cook
OneBox production писал/а:
Обновление происходит в фоне и оно может длится десяток минут, при условии что апи НП не лежит.
[/quote]
оновлення відбувається автоматично раз на добу вночі, але у НП іноді бувають моменти коли вони не відповідають на запити (як сьогодні вночі наприклад) і тому якщо не можете знайти якесь відділення і чи місто і знаєте що він є просто вручну можна оновити довідник .
оновлення відбувається автоматично раз на добу вночі, але у НП іноді бувають моменти коли вони не відповідають на запити (як сьогодні вночі наприклад) і тому якщо не можете знайти якесь відділення і чи місто і знаєте що він є просто вручну можна оновити довідник .
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар