Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Друзі, як ви у себе вирішили питання, щоб провести платежі по замовленнях, коли платіж від Клієнта приймає Нова пошта?
Де та які налаштування треба зробити, щоб отримати рішення?
Потрібно приблизно так, щоб спрацьовувало:
- ми відправили посилку накладеним платежем;
- варіант 1: Клієнт оплатив за відправлення готівкою у відділенні Нової пошти;
- варіант 2: Клієнт оплатив при отриманні через кабінет Нової пошти;
- ми отримали цей платіж у віддповідне замовлення в боксі;
- платіж провели на відповідний гаманець.
Друзі, як ви у себе вирішили питання, щоб провести платежі по замовленнях, коли платіж від Клієнта приймає Нова пошта?
Де та які налаштування треба зробити, щоб отримати рішення? Потрібно приблизно так, щоб спрацьовувало: - ми відправили посилку накладеним платежем; - варіант 1: Клієнт оплатив за відправлення готівкою у відділенні Нової пошти; - варіант 2: Клієнт оплатив при отриманні через кабінет Нової пошти; - ми отримали цей платіж у віддповідне замовлення в боксі; - платіж провели на відповідний гаманець.
Наскільки я знаю - наче Нова Пошта присилає лист на пошту зі звітом по яким ТТН яку оплату було прийнято.
А там вже можна використати дію "Імпорт полів процесів із файлів прикріплених до подій" для парсингу сумми оплати і т.п. в процесси знайдені по номеру ТТН.
Ну а далі діями викручуватись проводити платежі і т.п. що потрібно.
Наскільки я знаю - наче Нова Пошта присилає лист на пошту зі звітом по яким ТТН яку оплату було прийнято.
А там вже можна використати дію "Імпорт полів процесів із файлів прикріплених до подій" для парсингу сумми оплати і т.п. в процесси знайдені по номеру ТТН.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Тындык Максим Вадимович OneBox production писал/а: Наскільки я знаю - наче Нова Пошта присилає лист на пошту зі звітом по яким ТТН яку оплату було прийнято.
а чи можна розробити дію, яка буде отримувати такі платежі в задачу, щоб не видумувати костилі
оцініть, будь ласка
[quote]
Тындык Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
[/quote]
а чи можна розробити дію, яка буде отримувати такі платежі в задачу, щоб не видумувати костилі
оцініть, будь ласка
Легеза Вячеслав iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а: а чи можна розробити дію, яка буде отримувати такі платежі в задачу, щоб не видумувати костилі
було б не погано, якби на основі наданної вам інформації ви складали більш конструктивне ТЗ того, що вам потрібно
[quote]
Легеза Вячеслав
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а:
[/quote]
було б не погано, якби на основі наданної вам інформації ви складали більш конструктивне ТЗ того, що вам потрібно
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар