Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня
Нажаль автоматизація, що відповідає за зміну етап в залжності від статусу посилки нової пошти не працює.
Точніше: коли посилка доставлена — вона має переходити на етап доставлено, аналогічно з відправленням, або отриманням грошового переказу
Доводиться переміщати кожен процес вручну по CRM
Доброго дня Нажаль автоматизація, що відповідає за зміну етап в залжності від статусу посилки нової пошти не працює. Точніше: коли посилка доставлена — вона має переходити на етап доставлено, аналогічно з відправленням, або отриманням грошового переказу
Доброго дня. Щоб перевірити мені потрібно: 1. Посилання на замовлення, яке ви ще не переключили на етап (і не перемикатимете) і у якого вже є ТТН зі статусом, за яким має перейти на інший етап 2. Посилання на етап, на який, на вашу думку, має переключити замовлення з пункту 1. ps надавайте будь ласка відразу інформацію необхідну для вирішення вашої проблеми. На жаль, за повідомленням "у мене не працює ХХХ" нічого вирішити не можна у 90% випадків.
Доброго дня. Щоб перевірити мені потрібно:
1. Посилання на замовлення, яке ви ще не переключили на етап (і не перемикатимете) і у якого вже є ТТН зі статусом, за яким має перейти на інший етап
2. Посилання на етап, на який, на вашу думку, має переключити замовлення з пункту 1.
ps надавайте будь ласка відразу інформацію необхідну для вирішення вашої проблеми. На жаль, за повідомленням "у мене не працює ХХХ" нічого вирішити не можна у 90% випадків.
В мене існує кілька етапів, і в кожному з них стоїть дія "Якщо статус нової пошти, то перемкнути" Підготовка до відправки – СТворив ТТН але не надав Відправлено – Відправлення прямує до міста... В місті отримувача – Відправлення в місті отримувача, відправлення у відділені/поштоматі Доставлено – Відправлення отримано
Раніще ці тригери перемикали етап, зараз нажаль працює лише перший та подекуди останній
В мене існує кілька етапів, і в кожному з них стоїть дія "Якщо статус нової пошти, то перемкнути"
Підготовка до відправки – СТворив ТТН але не надав
Відправлено – Відправлення прямує до міста...
В місті отримувача – Відправлення в місті отримувача, відправлення у відділені/поштоматі
Доставлено – Відправлення отримано
Раніще ці тригери перемикали етап, зараз нажаль працює лише перший та подекуди останній
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар