1b.app
Скопійоване посилання -

Нова Пошта - немає блоку "Переказ коштів на банківську картку:"

Відповіді:

Він з'являється тільки якщо в лк нової пошти закріплені банківські картки для переказів. Якщо таких карт немає – відповідно їх вибору не видно, бо там нема чого вибирати.
30.09.2020, 10:41
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Куприян Владислав Валерьевич
Baza.cn.ua / Integrator (FOP Kupriyan)

Бодяко Дмитро Співробітник написав:
Він з'являється тільки якщо в лк нової пошти закріплені банківські картки для переказів. Якщо таких карт немає – відповідно їх вибору не видно, бо там нема чого вибирати.

Карта для виплат указна в додатку та у додатку коли я вказую отримати на карту, то дає вибрати цю карту та карта вказана (і для виплат і для платежів)
Також коли заходжу до кабінету НП, то показує карту https://prnt.sc/uqknbl
Що не так ?
30.09.2020, 15:38

<root><success>true</success><data/><errors/><warnings><item>CardPay document not found</item></warnings><info><totalCount>0</totalCount></ info><messageCodes/><errorCodes/><warningCodes><item>20000200805</item></warningCodes><infoCodes/></root>
ось що ми отримуємо на запит у метод getCards моделі Payment від нової пошти. Тобто. твоїх карт нам не віддають, як тільки це станеться +1ч (список карт з понеділок кешаться на годину), ти їх побачиш у вкладці нової пошти.
30.09.2020, 15:50

trueCardPay document not found020000200805ось що ми отримуємо на запит у метод getCards моделі Payment від нової пошти. Тобто. твоїх карт нам не віддають, як тільки це станеться +1ч (список карт з понеділок кешаться на годину), ти їх побачиш у вкладці нової пошти.

Що потрібно зробити щоб список карт віддавала НП (є якась інструкція)?
30.09.2020, 17:16

Ти не туди звертаєшся, Владе. Ще раз: "Нова пошта не віддає список карт таким то таким то методом, такою то моделлю". Я гадки не маю чому вона цього не робить, ключове в цій пропозиції "Нова пошта", відповідно ти можеш сам зробити стукіт в апі і переконається що мої слова вірні, методи які використовуємо описані вище. Потім ти можеш звернутися до Нової пошти з конкретною проблемою "А у мене список карток не віддає, що робити?" - і вони на своєму боці дивитимуться а чому ж у тебе список карт не віддає.
01.10.2020, 10:18

Якщо потрібно, щоб твою проблему зайнявся я, я зможу зробити це все замість тебе за 1год.
01.10.2020, 10:19

Якщо потрібно, щоб твою проблему зайнявся я, я зможу зробити це все замість тебе за 1год.

Ось яку відповідь я отримав після листування з ТП НП https://prnt.sc/uty3ny :
Функціонал замовлення послуги Грошового переказу на картку для API не доступний понад два роки, у зв'язку зі значною зміною логіки його роботи. Можливо у Вашій системі CRM використовуються запити цього, вже давно не активного, функціоналу.
З повагою, команда технічної підтримки Нової Пошти
Тобто якщо я правильно зрозумів відповідь ТП НП, то цей функціонал не працює, хоч і можливо він щось видає
Прошу пояснити функціонал все-таки робочий чи ні, тобто мені потрібно розуміти чи працює і хто не прав, тобто якщо у мене блок з'явиться чи заходитимуть платежі на карту чи віритимуть ТП НП що все одно хоч і будуть там карти все одно мені доведеться заходити в МП НП і там вказувати, що гроші повинні заходити на карту?
06.10.2020, 11:53

Ну мабуть для якихось старих клієнтів функціонал працює. https://prnt.sc/upeq7n тут же ти можеш вибрати карту? Якщо можеш, то пошта віддає список карт. Якщо віддає список карт, то бокс тут до чого?
Чи працює передача карти у новій пошті ми не знаємо. Тобто. ми номер карти який ти вибираєш передаємо. А ось чи юзає його десь Нова пошта - питання до Нової пошти. Картку під час створення ттн передаємо у полі "PaymentCard"
06.10.2020, 12:23

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар