Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Налаштували для Нової пошти щоб підставлявся платник доставки залежно від способу оплати
https://armikom.1b.app/app/novaposhta/redelivery/
[file]14102[/file]
Хочемо додати умову, якщо сума замовлення більше ніж 700 грн - платник відправник, а якщо менше - одержувач.
Підкажіть як можна налаштувати
У дії створення ТТН є налаштування "Введіть число, відмінне від 0. Якщо сума процесу більша за введене число, то платником доставки стане Відправник а форми оплати Безготівкова". Мені здається вона тобі підійде
У дії створення ТТН є налаштування "Введіть число, відмінне від 0. Якщо сума процесу більша за введене число, то платником доставки стане Відправник а форми оплати Безготівкова". Мені здається вона тобі підійде
Дід Мороз OneBox production написав: У дії створення ТТН є налаштування "Введіть число, відмінне від 0. Якщо сума процесу більша за введене число, то платником доставки стане Відправник а форми оплати Безготівкова". Мені здається вона тобі підійде
Це я так зрозумів для автоматичного створення ТТН, а ми створюємо вручну
[quote]
Дід Мороз
OneBox production написав:
[/quote]
Це я так зрозумів для автоматичного створення ТТН, а ми створюємо вручну
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар