Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Не працює дія Автоматично створити ТТН Автоматично створювати ТТН Нової пошти, якщо зазначено вагу і розмір процесу ()
Після переходу на етап з дією Автоматично створити ТТН Бокс "зависає".
За кілька хвилин видається помилка "504 Gateway Time-out. nginx"
Відділення підтягуються нормально.
Вкладка "Нова пошта" для ручного створення ТТН відкривається довго (кілька хвилин), але ТТН вручну створюється нормально.
Не працює дія Автоматично створити ТТН Автоматично створювати ТТН Нової пошти, якщо зазначено вагу і розмір процесу () Після переходу на етап з дією Автоматично створити ТТН Бокс "зависає". За кілька хвилин видається помилка "504 Gateway Time-out. nginx" Відділення підтягуються нормально. Вкладка "Нова пошта" для ручного створення ТТН відкривається довго (кілька хвилин), але ТТН вручну створюється нормально.
Вибачте, схоже, проблема вирішена. Я створив додаткове поле для налаштування НП, а потім відмовився від нього і не прибравши його з усіх автоматичних дій. Та чомусь воно впливало на НП. Коли я очистив значення за замовчуванням у цьому полі, все почало працювати.
Вибачте, схоже, проблема вирішена.
Я створив додаткове поле для налаштування НП, а потім відмовився від нього і не прибравши його з усіх автоматичних дій. Та чомусь воно впливало на НП. Коли я очистив значення за замовчуванням у цьому полі, все почало працювати.
Проблема знову постала. Це не може бути пов'язано з автоматичними діями по Новій пошті? Дуже багато часу: NovaPoshta_CronHourDefault
NovaPoshta_CronDayDefault
Проблема знову постала.
Це не може бути пов'язано з автоматичними діями по Новій пошті? Дуже багато часу:
NovaPoshta_CronHourDefault
[file]13805[/file]
NovaPoshta_CronDayDefault
[file]13806[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар