Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Перестали оновлюватись статуси Укрпошти. Останній раз оновлення відбувалось ще 23.11 Налаштування перевіривши, нічого не мінялося. Допоможіть знайти причину та виправити.
Перестали оновлюватись статуси Укрпошти. Останній раз оновлення відбувалось ще 23.11 Налаштування перевіривши, нічого не мінялося. Допоможіть знайти причину та виправити.
Добрий день. З того, що я бачу по логах: запити в пошту йдуть, відповіді на них теж є. Дайте посилання на конкретне відкрите замовлення, за яким не оновлюються статуси.
Добрий день. З того, що я бачу по логах: запити в пошту йдуть, відповіді на них теж є. Дайте посилання на конкретне відкрите замовлення, за яким не оновлюються статуси.
Їх вже багато, наприклад цей: https://bigcatch.crm-onebox.com/admin/customorder/order/73583/edit/ чи давніший 73280/edit/ На сайті укрпошти статуси є. А в коментах замовлення пусто.
Бондар Олександр Петрович написав: Налаштування перевіривши, нічого не мінялося
Точно не змінювалися? 2020-10-07 21:23:27 ви зі способу доставки прибрали Клас-Обробник, природно що трекінг посилок припинився. Я вставив його знову.
[quote]
Бондар Олександр Петрович написав:
Налаштування перевіривши, нічого не мінялося
[/quote]
Точно не змінювалися? 2020-10-07 21:23:27 ви зі способу доставки прибрали Клас-Обробник, природно що трекінг посилок припинився. Я вставив його знову.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар