Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Зараз у налаштуванні дії можна вказати властивості та записати в деякі поля процесу [file]10771[/file]
Потрібно зробити можливість вказувати властивість замовлення та вказувати куди його записати (додаткове поле/поля замовлення)
Зараз у налаштуванні дії можна вказати властивості та записати в деякі поля процесу Потрібно зробити можливість вказувати властивість замовлення та вказувати куди його записати (додаткове поле/поля замовлення)
Потрібно зробити можливість вказувати властивість замовлення та вказувати куди його записати (додаткове поле/поля замовлення)
Поля замовлення, які вам потрібні? Якщо робити наприклад мультиналаштування ID якості + додаткове поле в яке записати - думаю займе години 3
[quote]
[/quote]
Поля замовлення, які вам потрібні?
Якщо робити наприклад мультиналаштування ID якості + додаткове поле в яке записати - думаю займе години 3
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Поля замовлення, які вам потрібні?
Такі ж, як у дії WordPress / Імпорт замовлень в "Налаштування завантаження полів процесу з БД WordPress"
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Якщо робити наприклад мультиналаштування ID якості + додаткове поле в яке записати - думаю займе години 3
Ок, супер
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Поля замовлення, які вам потрібні?
[/quote]
Такі ж, як у дії WordPress / Імпорт замовлень в "Налаштування завантаження полів процесу з БД WordPress" [file]10773[/file]
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Якщо робити наприклад мультиналаштування ID якості + додаткове поле в яке записати - думаю займе години 3
[/quote]
Ок, супер
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар