Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Налаштована і давно добре працює інтеграція з монобанком фіз, але підключити ФОП не виходить - АПИ тягне рахунок - все налаштовано але в саму виписку / гаманець платежі по ФОП не заходять [file]8068[/file] а по фіз заходять. [file]8069[/file] у чому проблема незрозуміла. у додатку моно платежі видно
Налаштована і давно добре працює інтеграція з монобанком фіз, але підключити ФОП не виходить - АПИ тягне рахунок - все налаштовано але в саму виписку / гаманець платежі по ФОП не заходять а по фіз заходять. у чому проблема незрозуміла. у додатку моно платежі видно
Зубарєв Сергій Оптіум писав/ла: так заробило спасибі. а те що в призначенні платежу не відображається нічого крім імені це проблема на стороні моно або це знову щось налаштувати?
варіанта 3: 1) у призначенні вказано лише ім'я 2) моно не віддає інші дані 3) ми забираємо дані з іншого поля
[quote]
Зубарєв Сергій
Оптіум писав/ла:
так заробило спасибі. а те що в призначенні платежу не відображається нічого крім імені це проблема на стороні моно або це знову щось налаштувати?
[/quote]
варіанта 3:
1) у призначенні вказано лише ім'я
2) моно не віддає інші дані
3) ми забираємо дані з іншого поля
Зубарєв Сергій Оптіум писав/ла: так заробило спасибі. а те що в призначенні платежу не відображається нічого крім імені це проблема на стороні моно або це знову щось налаштувати?
варіанта 3: 1) у призначенні вказано лише ім'я 2) моно не віддає інші дані 3) ми забираємо дані з іншого поля
1 робили тестовий платіж спеціально писали у призначенні - і в додатку назначення є у ванбоксі немає 2 підтримка моно божиться що всі поля віддають і навіть скидали приклад і в прикладах там все є 3 швидше за все ви забираєте тільки з поля "платник" а поле призначення платежу не забирається в срм зовсім
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор писав/ла:
[quote]
Зубарєв Сергій
Оптіум писав/ла:
так заробило спасибі. а те що в призначенні платежу не відображається нічого крім імені це проблема на стороні моно або це знову щось налаштувати?
[/quote]
варіанта 3:
1) у призначенні вказано лише ім'я
2) моно не віддає інші дані
3) ми забираємо дані з іншого поля
[/quote]
1 робили тестовий платіж спеціально писали у призначенні - і в додатку назначення є у ванбоксі немає
2 підтримка моно божиться що всі поля віддають і навіть скидали приклад і в прикладах там все є
3 швидше за все ви забираєте тільки з поля "платник" а поле призначення платежу не забирається в срм зовсім
Зубарєв Сергій Оптіум писав/ла: 1 робили тестовий платіж спеціально писали у призначенні - і в додатку назначення є у ванбоксі немає 2 підтримка моно божиться що всі поля віддають і навіть скидали приклад і в прикладах там все є 3 швидше за все ви забираєте тільки з поля "платник" а поле призначення платежу не забирається в срм зовсім
Найімовірніше, що так і є, поставте Тикет із прикладом, розробники зможуть сказати точніше, я не маю такого доступу
[quote]
Зубарєв Сергій
Оптіум писав/ла:
1 робили тестовий платіж спеціально писали у призначенні - і в додатку назначення є у ванбоксі немає
2 підтримка моно божиться що всі поля віддають і навіть скидали приклад і в прикладах там все є
3 швидше за все ви забираєте тільки з поля "платник" а поле призначення платежу не забирається в срм зовсім
[/quote]
Найімовірніше, що так і є, поставте Тикет із прикладом, розробники зможуть сказати точніше, я не маю такого доступу
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар