Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
https://g-arm.1b.app/app/payments/3/control/ хочу присвоїти цьому платежу процес 23
вводжу id процесу у полі "Прив'язка до процесу" йде завантаження, але процес не підтягується
https://g-arm.1b.app/app/payments/3/control/ хочу присвоїти цьому платежу процес 23 вводжу id процесу у полі "Прив'язка до процесу" йде завантаження, але процес не підтягується
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор Іменна ліцензія писав/ла: поставте пробіл після 23, пошук працює від 3-х символів
допомогло додавання двох точок, ось так 23. а можна це якось виправити, щоб пошук було від двох символів?
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія писав/ла:
поставте пробіл після 23, пошук працює від 3-х символів
[/quote]
допомогло додавання двох точок, ось так 23.
а можна це якось виправити, щоб пошук було від двох символів?
Морозов Сергій Сергійович Сергій Морозов писав/ла: допомогло додавання двох точок, ось так 23. а можна це якось виправити, щоб пошук було від двох символів?
доопрацювати, думаю, можна, але це навантаження на пошук, більше варіантів потрібно перебирати
[quote]
Морозов Сергій Сергійович
Сергій Морозов писав/ла:
допомогло додавання двох точок, ось так 23.
а можна це якось виправити, щоб пошук було від двох символів?
[/quote]
доопрацювати, думаю, можна, але це навантаження на пошук, більше варіантів потрібно перебирати
немає сенсу щось подібне доопрацьовувати, тому що такі процеси зникнуть як тільки ви закінчите тестування системи) ось так можна шукати, тобто. за назвою процесу чи іншим його полям. Якщо ви знаєте id процесу, то його легше додавати безпосередньо з процесу
немає сенсу щось подібне доопрацьовувати, тому що такі процеси зникнуть як тільки ви закінчите тестування системи) [file]16846[/file] ось так можна шукати, тобто. за назвою процесу чи іншим його полям. Якщо ви знаєте id процесу, то його легше додавати безпосередньо з процесу
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар