Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Мені треба реалізувати слід. Завдання: При прив'язці платежу до процесу змінювати клієнта у платежі на клієнта процесу.
Я бачу в налаштуваннях програми галочку "Встановлювати клієнта платежу на підставі прив'язки до процесу при швидкому редагуванні платежу" [file]15275[/file]
Після її включення, намагаюся прив'язати платіж до процесу [file]15276[/file] , але покупець у платежі не змінився.
У чому сенс вказаної галочки? Чи можна якось реалізувати це завдання?
Мені треба реалізувати слід. Завдання: При прив'язці платежу до процесу змінювати клієнта у платежі на клієнта процесу. Я бачу в налаштуваннях програми галочку "Встановлювати клієнта платежу на підставі прив'язки до процесу при швидкому редагуванні платежу" Після її включення, намагаюся прив'язати платіж до процесу , але покупець у платежі не змінився. У чому сенс вказаної галочки? Чи можна якось реалізувати це завдання?
Допустимо у тебе є платіж без прив'язки до процесу і клієнт платежу умовний Іванов Іван . У процесі якого ти хочеш прив'язати платіж клієнт Петров Петро . І якщо ти будеш так прив'язувати платіж до процесу , тоді клієнт платежу зміниться на того, хто є клієнтом процесу
Допустимо у тебе є платіж без прив'язки до процесу і клієнт платежу умовний Іванов Іван [file]15288[/file].
У процесі якого ти хочеш прив'язати платіж клієнт Петров Петро [file]15289[/file] .
І якщо ти будеш так прив'язувати платіж до процесу [file]15290[/file] , тоді клієнт платежу зміниться на того, хто є клієнтом процесу [file]15291[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар