Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Помітили таку проблему
(тестове замовлення)
Якщо зайти у платежі
https://onetos.org.ua/218309/?tabid=5
Натиснути "створити" [file]11487[/file]
Вказати дані та натиснути кілька разів на кнопку "зберегти", то створить кілька платежів
Натиснути потрібно дуже швидко) Але може і 3 і 4 створити, перевірте будь ласка
Знайшли цей баг, коли випадково натиснув на подвійний клік на мишці
[file]11486[/file]
Помітили таку проблему (тестове замовлення) Якщо зайти у платежі https://onetos.org.ua/218309/?tabid=5 Натиснути "створити" Вказати дані та натиснути кілька разів на кнопку "зберегти", то створить кілька платежів Натиснути потрібно дуже швидко) Але може і 3 і 4 створити, перевірте будь ласка Знайшли цей баг, коли випадково натиснув на подвійний клік на мишці
Вказати дані та натиснути кілька разів на кнопку "зберегти", то створить кілька платежів
Відмінний варіант розв'язання задачі - це натискати 1 раз)) Ви надіслали декілька запитів створення - кілька і створило)
[quote]
[/quote]
Відмінний варіант розв'язання задачі - це натискати 1 раз))
Ви надіслали декілька запитів створення - кілька і створило)
але це було зроблено випадково, мишка робить 2 кліки, хіба це має створювати відразу 2 платежі?
Ви зберегли форму 2 рази – браузер робить 2 запити її збереження. Це проста логіка роботи HTML-форм. Я можу доопрацювати захист (щоб після першого натискання робило кнопку не активною) - це займе 1 годину.
[quote]
але це було зроблено випадково, мишка робить 2 кліки, хіба це має створювати відразу 2 платежі?
[/quote]
Ви зберегли форму 2 рази – браузер робить 2 запити її збереження. Це проста логіка роботи HTML-форм.
Я можу доопрацювати захист (щоб після першого натискання робило кнопку не активною) - це займе 1 годину.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар