Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Наскільки я бачу, у вас не налаштовані права доступу для контакту від імені якого мають створюватися платежі і через те, що немає прав на створення платежів у цього співробітника, платежі з привату і не потрапляють до системи
Наскільки я бачу, у вас не налаштовані права доступу для контакту від імені якого мають створюватися платежі і через те, що немає прав на створення платежів у цього співробітника, платежі з привату і не потрапляють до системи
Марія написав: Наскільки я бачу, у вас не налаштовані права доступу для контакту від імені якого мають створюватися платежі і через те, що немає прав на створення платежів у цього співробітника, платежі з привату і не потрапляють до системи
Налаштували права доступу, все запрацювало. Дякую.
[quote]
Марія написав:
[/quote]
Налаштували права доступу, все запрацювало.
Дякую.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар