Ніяк.
Коли ми робили фінансовий облік, то на самому початку (років 6-8 тому) була можливість переказувати гроші між різними аккаунтами (гаманцями) у різних валютах. Але ми відразу цю можливість прибрали.
Справа в тому, що коли ви переводите 1000 USD на гаманець в EUR, в операції насправді бере участь третя сторона (обмінник). Це контрагент, який забирає у вас USD, а потім дає вам EUR.
Тому дуже рекомендуємо проводити двома окремими платежами виду:
1000 EUR > PrivatBank
PrivatBank > 1200 USD
08.09.2020, 10:00
Как со мной связаться - никак :)
Задавайте вопросы на форуме публично - и я отвечу.
Подробнее - https://1b.app/ru/user/11/
Оригінальний коментар доступний на версії: ru
Ніхто не сперечається з тим, що функціонал можна переробити, покращити, зробити зручнішим. В даному випадку ви не пропонуєте нічого, а лише критикуєте, наводячи приклад "будь-які системи фінансового обліку", де все працює ідеально, але це тільки на словах. Є 2 ефективні варіанти рішення:
1) Написати як саме ви хочете бачити цей функціонал - якщо цей варіант буде універсальним і зручним для всіх, а не тільки для вас, тоді можливо його реалізують. Але це на розсуд керівників розробки продукту, тому шанси 50/50. Ви, як підприємець, повинні розуміти, що у будь-якій угоді має бути вигода для обох сторін, інакше угода не відбудеться.
2) Виконуємо дію з п.1, отримуєте оцінку, оплачуєте і це роблять. Якщо це дійсно зараз дуже незручно і невигідно, тоді ця доопрацювання має заощаджувати ваш час і дозволить збільшити прибуток, і вкладення окупляться.
Всі інші варіанти, зокрема те, що ви використовуєте зараз, є неефективними.
А тепер про моє видання цієї проблеми.
Можете не створювати БП, а просто робити 2 платежі, запропонований мною варіант може бути зручніше і швидше (в результаті зменшиться час проведення такої операції), ніж створення двох платежів. Проблема, яку ви описуєте, існує не у всіх користувачів, і як такою проблемою не є, а відноситься до розряду тих завдань, які просто потрібно робити, інакше ніяк, бо обмін валюти - це і є бізнес-процес, ніщо інше як продаж паперу ( готівки або віртуальних) одного номіналу та отримання паперу іншого номіналу. І логіка тут схожа на продаж товару, який фіксується як замовлення, вказується хтось покупець, що він отримав і скільки заплатив, що у свою чергу дозволяє сформувати надалі звіт та побачити що і кому було продано.
Суть боксу в тому, що в ньому не завжди обов'язково використовувати єдиний механізм обробки даних, бізнес-процес, проведення платежів або фіксація інших дій, а можна вибрати зручний для себе механізм і працювати з ним. Так от, якщо вам не важливо фксувати кому і скільки, то можна робити 2 платежі, використовуючи віртуальний контакт (можна створити будь-який контакт і просто прив'язувати його до платежів).
Я не захисник OneBox, я просто інтегратор, у мене так само є низка питань щодо функціоналу, але я розумію, як вони можуть вирішуватися.
Будь ласка, давайте спілкуватися по суті, якщо є питання щодо вирішення вашого завдання - ставте, решта займає занадто багато часу.
17.01.2022, 11:32
Оригінальний коментар доступний на версії: ru