Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! Виникла проблема з інтеграцією Lirax.
Бокс https://4beauty.1b.app/app/lirax/
Відповідь від техпідтримки Lirax:
"на вашому сервері заблоковано запити (фаєрвол) з 193.29.229.29
Забезпечте доступ 443 портом".
Як можна підключити цю телефонію до Бокс?
Добридень! Виникла проблема з інтеграцією Lirax. Бокс https://4beauty.1b.app/app/lirax/ Відповідь від техпідтримки Lirax: "на вашому сервері заблоковано запити (фаєрвол) з 193.29.229.29 Забезпечте доступ 443 портом". Як можна підключити цю телефонію до Бокс?
Добридень. На сервері немає правил, які можуть боркувати 443 порт, т.к. це порт веб прокотоколу HTTPS Як я розумію, Ви не в той урл відправляєте зарпоси з телефонії. /app/lirax Відповідно отримуєте 404 А треба в /LiraX
Добридень.
На сервері немає правил, які можуть боркувати 443 порт, т.к. це порт веб прокотоколу HTTPS
Як я розумію, Ви не в той урл відправляєте зарпоси з телефонії.
/app/lirax
Відповідно отримуєте 404
А треба в
/LiraX
Тасун Сергій Володимирович OneBox production написав: Добридень. На сервері немає правил, які можуть блокувати 443 порт, т.к. це порт веб протоколу HTTPS Як я розумію, Ви не в той урл відправляєте запити з телефонії, ви відправляєте в /app/lirax Відповідно отримуєте 404 А треба в /LiraX
Цікаво, як, але спрацювало. А API ключ можна прив'язати до користувача в системі або обов'язково окремий повинен бути?
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production написав:
Добридень.
На сервері немає правил, які можуть блокувати 443 порт, т.к. це порт веб протоколу HTTPS
Як я розумію, Ви не в той урл відправляєте запити з телефонії, ви відправляєте в
/app/lirax
Відповідно отримуєте 404
А треба в
/LiraX
[/quote]
Цікаво, як, але спрацювало.
А API ключ можна прив'язати до користувача в системі або обов'язково окремий повинен бути?
Ви можете переглянути в логуванні, в логі інтеграції Lirax-2023-05-31.log /app/app-api/ або повний лог за сьогодні /admin/logs/showall/ajax/?file=Lirax-2023-05-31.log
Ви можете переглянути в логуванні, в логі інтеграції Lirax-2023-05-31.log
/app/app-api/
або повний лог за сьогодні
/admin/logs/showall/ajax/?file=Lirax-2023-05-31.log
Тасун Сергій Володимирович OneBox production написав: Ви можете переглянути в логуванні, в логі інтеграції Lirax-2023-05-31.log /app/app-api/ або повний лог за сьогодні /admin/logs/showall/ajax/?file=Lirax-2023-05-31.log
Велике дякую!
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production написав:
Ви можете переглянути в логуванні, в логі інтеграції Lirax-2023-05-31.log
/app/app-api/
або повний лог за сьогодні
/admin/logs/showall/ajax/?file=Lirax-2023-05-31.log
[/quote]
Велике дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар