Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, підкажіть будь ласка, розібрався з інтеграцією телеграм бота, вдалося налаштувати що б при написанні повідомлення створювався процес.
Але виникла необхідність у роботі реалізувати додавання 3 кнопок з виведенням інформації при натисканні на них, але для роботи кнопок необхідно виконати setwebhook, і тоді перестає працювати інтеграція з Onebox.
У мене 2 питання:
1. Чи можна реалізувати на onebox щоб у боті можна було додавати кнопки і при їх натисканні відправляти повідомлення?
2. Чи можна виконати setwebhook на мій скрипт, який додасть кнопки та повідомлення, і при певних повідомленнях що скрипт передавав повідомлення в onebox?
Доброго дня, підкажіть будь ласка, розібрався з інтеграцією телеграм бота, вдалося налаштувати що б при написанні повідомлення створювався процес. Але виникла необхідність у роботі реалізувати додавання 3 кнопок з виведенням інформації при натисканні на них, але для роботи кнопок необхідно виконати setwebhook, і тоді перестає працювати інтеграція з Onebox. У мене 2 питання: 1. Чи можна реалізувати на onebox щоб у боті можна було додавати кнопки і при їх натисканні відправляти повідомлення? 2. Чи можна виконати setwebhook на мій скрипт, який додасть кнопки та повідомлення, і при певних повідомленнях що скрипт передавав повідомлення в onebox?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар