Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! На даний момент таких матеріалів немає – але ми взяли в чергу даний матеріал – як тільки буде зроблено урок – він з'явиться на нашому каналі.
Добридень!
На даний момент таких матеріалів немає – але ми взяли в чергу даний матеріал – як тільки буде зроблено урок – він з'явиться на нашому каналі.
Дякую, буду чекати. Зверніть увагу. Фразу з налаштування інтеграції у вас "З яких Box можна отримувати список бізнес-процесів" можна зрозуміти у двох сенсах. 1. З яких боксів можна взяти бізнес-процеси 2. Які бокси мають право брати наші бізнес-процеси. Ви б перефразували для зручності ваших клієнтів
Дякую, буду чекати. Зверніть увагу. Фразу з налаштування інтеграції у вас
"З яких Box можна отримувати список бізнес-процесів"
можна зрозуміти у двох сенсах.
1. З яких боксів можна взяти бізнес-процеси
2. Які бокси мають право брати наші бізнес-процеси.
Ви б перефразували для зручності ваших клієнтів
Фідорко Дмитро Васильович Клієнт писав/ла: Дякую, буду чекати. Зверніть увагу. Фразу з налаштування інтеграції у вас "З яких Box можна отримувати список бізнес-процесів" можна зрозуміти у двох сенсах. 1. З яких боксів можна взяти бізнес-процеси 2. Які бокси мають право брати наші бізнес-процеси. Ви б перефразували для зручності ваших клієнтів
згоден але за логікою якщо налаштовують інтеграцію з боксом то відповідь ясна =) урок взято в роботу і вже в списку буде орієнтовно наступного місяця (раніше ніяк, тому що черга)
[quote]
Фідорко Дмитро Васильович
Клієнт писав/ла:
Дякую, буду чекати. Зверніть увагу. Фразу з налаштування інтеграції у вас
"З яких Box можна отримувати список бізнес-процесів"
можна зрозуміти у двох сенсах.
1. З яких боксів можна взяти бізнес-процеси
2. Які бокси мають право брати наші бізнес-процеси.
Ви б перефразували для зручності ваших клієнтів
[/quote]
згоден але за логікою якщо налаштовують інтеграцію з боксом то відповідь ясна =)
урок взято в роботу і вже в списку буде орієнтовно наступного місяця (раніше ніяк, тому що черга)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар