Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
прошу оцінити доопрацювання
налаштування інтеграції з Viber [file]1206[/file]
допрацювати
галочку
"Шукати клієнта процесу або клієнта чату oneboxid з значення параметра "context" Viber-повідомлення "
при включенні цієї галочки необхідно
розпарсувати повідомлення viber, отримати значення параметра "context" і виконати пошук по ньому в базі контактів,
якщо значення в полі "context" задано і є числом і по ньому вдалося знайти контакт у БД боксу, то встановити знайдений контакт клієнтом процесу та клієнтом чату та привласнити йому ідентифікатор viber'a. новий контакт не створювати.
якщо значення параметра НЕ задано або контакт у БД по ньому не вдалося знайти, створити новий контакт як зазвичай
прошу оцінити доопрацювання налаштування інтеграції з Viber допрацювати галочку "Шукати клієнта процесу або клієнта чату oneboxid з значення параметра "context" Viber-повідомлення " при включенні цієї галочки необхідно розпарсувати повідомлення viber, отримати значення параметра "context" і виконати пошук по ньому в базі контактів, якщо значення в полі "context" задано і є числом і по ньому вдалося знайти контакт у БД боксу, то встановити знайдений контакт клієнтом процесу та клієнтом чату та привласнити йому ідентифікатор viber'a. новий контакт не створювати. якщо значення параметра НЕ задано або контакт у БД по ньому не вдалося знайти, створити новий контакт як зазвичай
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Здрастуйте, у полі context буде передаватись число наскільки я зрозумів. Де у контакту записано це число? Не розумію поки яким полем шукати контакт?
в тз передбачалося, що пошук відбуватиметься полем id таблиці users, тобто. id-шник контакту в OneBox якщо на вартість не вплине і вам буде простіше реалізувати, ви можете вивести поле з набором полів контакту для вибору поля контакту, по якому здійснювати пошук. я проти такого функціоналу не буду
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Здрастуйте, у полі context буде передаватись число наскільки я зрозумів. Де у контакту записано це число? Не розумію поки яким полем шукати контакт?
[/quote]
в тз передбачалося, що пошук відбуватиметься полем id таблиці users, тобто. id-шник контакту в OneBox
якщо на вартість не вплине і вам буде простіше реалізувати, ви можете вивести поле з набором полів контакту для вибору поля контакту, по якому здійснювати пошук. я проти такого функціоналу не буду
Я правильно розумію що користувач коли буде писати вам у вайбер, буде першим повідомленням завжди надсилати свій айдішнік в боксі? У будь-якому іншому випадку його контакт вже буде створено і ніякого пошуку виходячи з тз не буде.
Я правильно розумію що користувач коли буде писати вам у вайбер, буде першим повідомленням завжди надсилати свій айдішнік в боксі? У будь-якому іншому випадку його контакт вже буде створено і ніякого пошуку виходячи з тз не буде.
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Я правильно розумію що користувач коли буде писати вам у вайбер, буде першим повідомленням завжди надсилати свій айдішнік в боксі? У будь-якому іншому випадку його контакт вже буде створено і ніякого пошуку виходячи з тз не буде.
все вірно. ми розсилатимемо персональні посилання клієнтам з боксу, і в дані посилання в поле "контекст" включимо id клієнта в боксі. Якщо клієнт відреагує на посилання, то через цей функціонал (аналіз контексту) ми його автоматично зв'яжемо з його існуючим профілем у боксі, а не створюватимемо нову картку і мучимося з об'єднанням карток
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
[/quote]
все вірно.
ми розсилатимемо персональні посилання клієнтам з боксу, і в дані посилання в поле "контекст" включимо id клієнта в боксі. Якщо клієнт відреагує на посилання, то через цей функціонал (аналіз контексту) ми його автоматично зв'яжемо з його існуючим профілем у боксі, а не створюватимемо нову картку і мучимося з об'єднанням карток
Добрий день. Додано налаштування "При першому контакті користувача з viber спочатку шукати контакт за значенням переданого context в полі ID користувача в OneBox" в налаштування вайбера
Добрий день.
Додано налаштування "При першому контакті користувача з viber спочатку шукати контакт за значенням переданого context в полі ID користувача в OneBox" в налаштування вайбера
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар