Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Підкажіть коли зробите інтеграцію, вже 3 роки як багато клієнтів перейшли на цей сервіс і вже жодного разу ставили питання про інтеграцію! вкрай незручно вносити вручну заявки з телеграма або сайту в СРМ, в той час як багато інших СРМ системі вже зробили цю інтеграцію
Підкажіть коли зробите інтеграцію, вже 3 роки як багато клієнтів перейшли на цей сервіс і вже жодного разу ставили питання про інтеграцію! вкрай незручно вносити вручну заявки з телеграма або сайту в СРМ, в той час як багато інших СРМ системі вже зробили цю інтеграцію
Доброго дня. Можу запропонувати свої послуги з розробки програми по роботі з даним сервісом - щоб було доступне налаштування кількох алгоритмів, що приймають (під різні форми) з мультинастроюванням відповідностей полів форми і полів створюваних процесів/контактів. Якщо вам це цікаво – розробка займе від 12 годин і залежить від ваших вимог (можете їх викласти на кількох прикладах для більш точної оцінки).
Доброго дня.
Можу запропонувати свої послуги з розробки програми по роботі з даним сервісом - щоб було доступне налаштування кількох алгоритмів, що приймають (під різні форми) з мультинастроюванням відповідностей полів форми і полів створюваних процесів/контактів.
Якщо вам це цікаво – розробка займе від 12 годин і залежить від ваших вимог (можете їх викласти на кількох прикладах для більш точної оцінки).
це приваблива пропозиція, але змушений акцентувати увагу, що це досить популярний в Україні конструктор сайтів, які багато хто почав використовувати після початку війни. в інших срм систем ця інтеграція давно зроблена думаю зробити хоча б базову інтеграцію на прийом вхідних заявок було б не погано з боку команди Ванбокса.
це приваблива пропозиція, але змушений акцентувати увагу, що це досить популярний в Україні конструктор сайтів, які багато хто почав використовувати після початку війни.
в інших срм систем ця інтеграція давно зроблена
думаю зробити хоча б базову інтеграцію на прийом вхідних заявок було б не погано з боку команди Ванбокса.
Ларін Дмитро писав/ла: це приваблива пропозиція, але змушений акцентувати увагу, що це досить популярний в Україні конструктор сайтів, які багато хто почав використовувати після початку війни.
Багато наших клієнтів налаштували собі вебхуки в даному сервісі на створення процесів за допомогою REST API v2 Вам не потрібно робити окремий додаток, потрібно лише трохи розібратися в сервісі Weblium і налаштувати вищевказану інтеграцію через REST API
[quote]
Ларін Дмитро писав/ла:
це приваблива пропозиція, але змушений акцентувати увагу, що це досить популярний в Україні конструктор сайтів, які багато хто почав використовувати після початку війни.
[/quote]
Багато наших клієнтів налаштували собі вебхуки в даному сервісі на створення процесів за допомогою REST API v2
Вам не потрібно робити окремий додаток, потрібно лише трохи розібратися в сервісі Weblium і налаштувати вищевказану інтеграцію через REST API
якщо чесно не розумію як інші налаштували якщо без стороннього сервісу чи скрипту системі спілкуються трішки різними способами
буду вдячний якщо покажіть як правильно зробити
якщо чесно не розумію як інші налаштували якщо без стороннього сервісу чи скрипту системі спілкуються трішки різними способами
[file]23969[/file]
буду вдячний якщо покажіть як правильно зробити
[file]23969[/file]
[file]23969[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар