1b.app
Скопійоване посилання -

Коли буде зроблено інтеграцію з Weblium?

Підкажіть коли зробите інтеграцію, вже 3 роки як багато клієнтів перейшли на цей сервіс і вже жодного разу ставили питання про інтеграцію! вкрай незручно вносити вручну заявки з телеграма або сайту в СРМ, в той час як багато інших СРМ системі вже зробили цю інтеграцію
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Доброго дня.
Можу запропонувати свої послуги з розробки програми по роботі з даним сервісом - щоб було доступне налаштування кількох алгоритмів, що приймають (під різні форми) з мультинастроюванням відповідностей полів форми і полів створюваних процесів/контактів.
Якщо вам це цікаво – розробка займе від 12 годин і залежить від ваших вимог (можете їх викласти на кількох прикладах для більш точної оцінки).
вчера, 15:44
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

це приваблива пропозиція, але змушений акцентувати увагу, що це досить популярний в Україні конструктор сайтів, які багато хто почав використовувати після початку війни.
в інших срм систем ця інтеграція давно зроблена
думаю зробити хоча б базову інтеграцію на прийом вхідних заявок було б не погано з боку команди Ванбокса.
вчера, 16:22

Ларін Дмитро писав/ла:
це приваблива пропозиція, але змушений акцентувати увагу, що це досить популярний в Україні конструктор сайтів, які багато хто почав використовувати після початку війни.

Багато наших клієнтів налаштували собі вебхуки в даному сервісі на створення процесів за допомогою REST API v2
Вам не потрібно робити окремий додаток, потрібно лише трохи розібратися в сервісі Weblium і налаштувати вищевказану інтеграцію через REST API
вчера, 16:26

дякую за відповідь)
буду розбиратися і пробувати налаштовувати)
вчера, 16:39

якщо чесно не розумію як інші налаштували якщо без стороннього сервісу чи скрипту системі спілкуються трішки різними способами

буду вдячний якщо покажіть як правильно зробити
вчера, 22:33

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар