Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Перестали надходити вхідні повідомлення з Viber.
Тобто надіслати Viber повідомлення я можу клієнту з боксу, а вхідні не приходять. Хоча й листування було раніше.
І раніше все працювало! Нічого не зраджував, але працювати перестало
Перестали надходити вхідні повідомлення з Viber. Тобто надіслати Viber повідомлення я можу клієнту з боксу, а вхідні не приходять. Хоча й листування було раніше. І раніше все працювало! Нічого не зраджував, але працювати перестало
Добрий день. Останній пуш із вайбера приходив до нас 2 числа. У самому боксі можливо ви нічого не змінювали, але до свого акаунту явно прив'язали іншу систему, в яку тепер йдуть пуші. Якщо це так, то вайбер шле пуші тільки в одне місце, яке останнє підписується на хуки, в даному випадку це не бокс. Якщо ви зайдете в налаштування вайбера в боксі і натиснете "зберегти", він "перепідпишеться" і пуші знову приходитимуть до OneBox.
Добрий день. Останній пуш із вайбера приходив до нас 2 числа. У самому боксі можливо ви нічого не змінювали, але до свого акаунту явно прив'язали іншу систему, в яку тепер йдуть пуші. Якщо це так, то вайбер шле пуші тільки в одне місце, яке останнє підписується на хуки, в даному випадку це не бокс. Якщо ви зайдете в налаштування вайбера в боксі і натиснете "зберегти", він "перепідпишеться" і пуші знову приходитимуть до OneBox.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар