Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Якщо даний реєстратор може працювати через якесь rest api (наприклад у нього є ip в який я можу стукати і віддавати команди "надрукуй це") то інтеграція можлива. Для зразкової оцінки потрібно переглянути документацію. Якщо цей реєстратор підключається просто через usb до комп'ютера і якийсь інший софт видає йому на друк чеки, я не в курсі як це можна зв'язати з OneBox який працює виключно в браузері. Ну точніше можна написати свій софт, який буде запитувати дані у OneBox по апі кожні 10 сек і видавати на друк реєстратору, але ми це будемо робити, оскільки це виходить за рамки самого OneBox.
Якщо даний реєстратор може працювати через якесь rest api (наприклад у нього є ip в який я можу стукати і віддавати команди "надрукуй це") то інтеграція можлива. Для зразкової оцінки потрібно переглянути документацію.
Якщо цей реєстратор підключається просто через usb до комп'ютера і якийсь інший софт видає йому на друк чеки, я не в курсі як це можна зв'язати з OneBox який працює виключно в браузері. Ну точніше можна написати свій софт, який буде запитувати дані у OneBox по апі кожні 10 сек і видавати на друк реєстратору, але ми це будемо робити, оскільки це виходить за рамки самого OneBox.
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Якщо даний реєстратор може працювати через якесь rest api (наприклад у нього є ip в який я можу стукати і віддавати команди "надрукуй це") то інтеграція можлива. Для зразкової оцінки потрібно переглянути документацію.
Кдієнт документацію надав, але я сюди не можу файл додати.
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Якщо даний реєстратор може працювати через якесь rest api (наприклад у нього є ip в який я можу стукати і віддавати команди "надрукуй це") то інтеграція можлива. Для зразкової оцінки потрібно переглянути документацію.
[/quote]
Кдієнт документацію надав, але я сюди не можу файл додати.
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
дайте посилання в інтернеті. Можете спробувати завантажити файл на файл обмінник і дати посилання на нього
[/quote]
https://drive.google.com/file/d/1y-SicsHWSxmntQUGNlvmQVUhsGnj5z_v/view?usp=sharing
Я переглянув документацію, там немає методів, які дозволяють друкувати чеки. Там можна лише налаштовувати сам апарат, отримувати історію чеків, але не віддавати їх на друк.
Я переглянув документацію, там немає методів, які дозволяють друкувати чеки. Там можна лише налаштовувати сам апарат, отримувати історію чеків, але не віддавати їх на друк.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар