Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий вечір. Підскажіть будь-ласка чи є можливість інтеграції з інтернет магазином на cms Drupal? Чи були взагалі спроби? Можливо є недописаний модуль який потрібно довести до ладу. Чи все ж таки спілкуватися по API.
Дякую
Добрий вечір. Підскажіть будь-ласка чи є можливість інтеграції з інтернет магазином на cms Drupal? Чи були взагалі спроби? Можливо є недописаний модуль який потрібно довести до ладу. Чи все ж таки спілкуватися по API. Дякую
Доброго дня, на даний момент ніякої інтеграції немає і я не маю інформації про якісь недописані модулі. Ви можете надіслати нам запити по api або вам оцінити вартість інтеграції? Якщо потрібно оцінити, мені потрібний список вимог та документація
Доброго дня, на даний момент ніякої інтеграції немає і я не маю інформації про якісь недописані модулі. Ви можете надіслати нам запити по api або вам оцінити вартість інтеграції? Якщо потрібно оцінити, мені потрібний список вимог та документація
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар