Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю!
Важливе запитання. Прошу звернути увагу.
Підкажіть, як вирішити питання з нововведеннями в ПРРО/РРО які буду діяти з 1 березня 2025 (Наказ Мінфіну від 22.11.2024 № 601)? Можливо вже є якісь рішення?
На всяк випадок, описую ситуацію.
Тепер в чеках, крім інформації яка була раніше, додалися нові обовʼязкові рядки та зміни. Звісно, частину змін буде вирішена на стороні самих операторів (по типу CheckBox та ВчасноКаса), а частину даних треба брати і якось обробляти з урахуванням нашої СРМ.
Нижче зробив перелік обовʼязкових рядків ня які потрібно звернути увагу:
Згідно вимог, в чек треба вказувати рядки від 12 по 17 чека, які містять реквізити електронного платіжного засобу (номер картки клієнта, номер терміналу і т.д.). Це стосується оплат які проводились через термінал та платіжні сервіси (по типу LiqPay, RozetkaPay , ПромОплатаі т.п.).
Бачу наступні проблеми:
1) У багатьох, термінали не підʼєднаний до срм, тобто, СРМ не має можливості забирати собі інформацію про платника;
2) LiqPay - бачу, що є автоматизація, та хочу уточнити, чи є зараз можливість отримувати саме данні згідно цих нововведень?
3) RozetkaPay - це в більшій мірі стосується користувачів які працюють на Розетці, але я не бачу самого АПІ від розетки по платежам (можливо воно є), а додатку на OneBox теж не бачу, тому роблю висновок, що це теж проблема.
4) ПромОплата - така сама ситуація, що і з висновок RozetkaPay
Також, отримав важливу інформацію від ЧекБокс з цього приводу (зображення додаю)
[file]23641[/file]
[file]23642[/file]
[file]23643[/file]
Вітаю! Важливе запитання. Прошу звернути увагу.
Підкажіть, як вирішити питання з нововведеннями в ПРРО/РРО які буду діяти з 1 березня 2025 (Наказ Мінфіну від 22.11.2024 № 601)? Можливо вже є якісь рішення?
На всяк випадок, описую ситуацію. Тепер в чеках, крім інформації яка була раніше, додалися нові обовʼязкові рядки та зміни. Звісно, частину змін буде вирішена на стороні самих операторів (по типу CheckBox та ВчасноКаса), а частину даних треба брати і якось обробляти з урахуванням нашої СРМ.
Нижче зробив перелік обовʼязкових рядків ня які потрібно звернути увагу: Згідно вимог, в чек треба вказувати рядки від 12 по 17 чека, які містять реквізити електронного платіжного засобу (номер картки клієнта, номер терміналу і т.д.). Це стосується оплат які проводились через термінал та платіжні сервіси (по типу LiqPay, RozetkaPay , ПромОплатаі т.п.).
Бачу наступні проблеми: 1) У багатьох, термінали не підʼєднаний до срм, тобто, СРМ не має можливості забирати собі інформацію про платника; 2) LiqPay - бачу, що є автоматизація, та хочу уточнити, чи є зараз можливість отримувати саме данні згідно цих нововведень? 3) RozetkaPay - це в більшій мірі стосується користувачів які працюють на Розетці, але я не бачу самого АПІ від розетки по платежам (можливо воно є), а додатку на OneBox теж не бачу, тому роблю висновок, що це теж проблема. 4) ПромОплата - така сама ситуація, що і з висновок RozetkaPay
Також, отримав важливу інформацію від ЧекБокс з цього приводу (зображення додаю)
По іншим сервісам конкретних змін не надходило, можливо так як оплати проводять напряму вони - то і вони вносять в себе зміни згідно законодавства.
Доброго дня.
Відповідь згідно нововведень Checkbox надана в темі https://1b.app/ua/forum/integration-with-cashier-and-software-ppo/19123-bud-laska-onovit-zastosunki-checkbox/
По іншим сервісам конкретних змін не надходило, можливо так як оплати проводять напряму вони - то і вони вносять в себе зміни згідно законодавства.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар