1b.app
Скопійоване посилання -

Фіскалізація успішна, але перекладає етап, вказаний при помилці фіскалізації

Проблема почала повторюватися все частіше. Фіскалізація проходить, id чека записується, в логах дані є, але перекидає на етап, вказаний у налаштуванні "Переключити статус у разі помилки створення чека".

Можете виправити?

Приклад процесу https://one-box.shine-bright.com.ua/525140/
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Доброго ранку.
В підключеннях інтеграцій додано налаштування "Checkbox API: Включити логування отримання інформації про чеки" - ви можете її включити і перевірити на нових чеках яку інформацію буде видавати API на запитах отримання інформації по чеку після фіскалізації.
Я гадаю, що можливо за 10 секунд Checkbox не фіскалізує чек, тому ми і отримуємо помилку.
08.11.2024, пятница, 08:57

Тіндік Максим Вадимович
OneBox production написав:
Доброго ранку.
У підключеннях інтеграцій додані налаштування "Checkbox API: Включити логування отримання інформації про чека" - ви можете її включити і перевірити на нових чеках, яку інформацію буде видавати API на запити отримання інформації по чеку після фіскалізації.
Я думаю, що, можливо, за 10 секунд Checkbox не фіскалізує чек, тому ми й одержуємо помилку.

я прикріпив скрін логів, чек створюється і записується айді в додаткове поле, але дія перекидає на етап, який вказується на випадок помилки
11.11.2024, понедельник, 17:27
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Ви зробили саме те, що я вказував у попередньому коментарі?
вчера, 09:57

Тіндік Максим Вадимович
OneBox production написав:
Ви зробили саме те, що я вказував у попередньому коментарі?

а, соррі, неуважно прочитав, пробую
вчера, 11:31

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар