Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У дії "Створення чека продажу, його фіскалізація та доставка клієнту по email" є опція "Записати формований id чека в додаткове поле у разі помилки існування зазначеного id чека та вважати чек успішно створеним"
[file]22463[/file]
[file]22464[/file]
Формований id чека записується без дефісів, через це не відкривається посилання з чеком на сервері чекбоксу. Виправте, будь ласка.
[file]22463[/file]
[file]22464[/file]
Приклад процесу https://one-box.shine-bright.com.ua/476054/
[file]22463[/file]
[file]22464[/file]
[file]22463[/file]
[file]22464[/file]
[file]22463[/file]
[file]22464[/file]
У дії "Створення чека продажу, його фіскалізація та доставка клієнту по email" є опція "Записати формований id чека в додаткове поле у разі помилки існування зазначеного id чека та вважати чек успішно створеним"
Формований id чека записується без дефісів, через це не відкривається посилання з чеком на сервері чекбоксу. Виправте, будь ласка.
Родіон писав/ла: Формований id чека записується без дефісів, через це не відкривається посилання з чеком на сервері чекбоксу. Виправте, будь ласка.
Добридень. Ми формуємо ідентифікатор чека у запиті без дефісів – саме з цього він так і записується.
[quote]
Родіон писав/ла:
[/quote]
Добридень.
Ми формуємо ідентифікатор чека у запиті без дефісів – саме з цього він так і записується.
без дефісів тільки при помилці та включеної опції у дії
Але у разі фіскалізації чека без помилки у полі ідентифікатор записується айді з дефісами.
[file]22527[/file]
[file]22528[/file]
Ось приклад: https://one-box.shine-bright.com.ua/484491/
[file]22527[/file]
[file]22528[/file]
[file]22527[/file]
[file]22528[/file]
[file]22527[/file]
[file]22528[/file]
[file]22527[/file]
[file]22528[/file]
Родіон писав/ла: Але у разі фіскалізації чека без помилки у полі ідентифікатор записується айді з дефісами.
тому що це їхній ідентифікатор уже, а не наш
Родіон писав/ла: без дефісів тільки при помилці та включеної опції у дії
бо це ідентифікатор для перевірки дубля я не можу це просто змінити, так як інші клієнти користуються поточної логіки можу запропонувати доопрацювати налаштування за 1год, яка буде його розбивати перед записом з дефісами
[quote]
Родіон писав/ла:
Але у разі фіскалізації чека без помилки у полі ідентифікатор записується айді з дефісами.
[/quote]
тому що це їхній ідентифікатор уже, а не наш
[quote]
Родіон писав/ла:
[/quote]
бо це ідентифікатор для перевірки дубля
я не можу це просто змінити, так як інші клієнти користуються поточної логіки
можу запропонувати доопрацювати налаштування за 1год, яка буде його розбивати перед записом з дефісами
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар