Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Потрібно підключити і налаштувати інтеграцію з checkbox? Наші партнери інтегратори з радістю допоможуть вам у вирішенні питання. Ви можете зврнутись до них особисто: https://1b.app/ru/partner/search/?tags[]=3 Ви можете створити топі на форумі і там описати ваше завдання.
Створити топік на форумі
Сусяк Ігор Інтегратор Integrator.com.ua написав: запитуйте що саме цікавити
Куди поміщати процес створення звіту ( звіт початку та звіт закінчення зміни). А також процес створення чека, думаю, це туди ж, куди і закінчення угоди, коли клієнт забрав товар.
[quote]
Сусяк Ігор
Інтегратор
Integrator.com.ua написав:
запитуйте що саме цікавити
[/quote]
Куди поміщати процес створення звіту ( звіт початку та звіт закінчення зміни).
А також процес створення чека, думаю, це туди ж, куди і закінчення угоди, коли клієнт забрав товар.
Голяк Вадим написав: Куди поміщати процес створення звіту ( звіт початку та звіт закінчення зміни).
припускаю, що скажете про автоматизацію відкриття та закриття зміни. тоді для цього у вас має бути зарегистрирована в Checkbox торгова точка, коса, касир. Ці дані вписуєте в інтеграцію до .1b.app далі робіть окремий бізнес-процес Касі, де робіть мінімум 2 етапи Відкрита каса та Закрита каса, де ставите відповідні дії і налаштовуєте, щоб спрацьовувало автоматичне переключення етапів.
Голяк Вадим написав: А також процес створення чека, думаю, це туди ж, куди і закінчення угоди, коли клієнт забрав товар.
не зовсім, це окремий етап або процедура, дія "Створення чека продажу, його фіскалізація та доставка клієнту по email", яку налаштовуєте під собі. А спрацьовувати має тільки тоді, коли ви отримали фактичний платіж, і то тільки ті, які погодите з бухгалтером (зазвичай це готівка та оплата карткою)
[quote]
Голяк Вадим написав:
Куди поміщати процес створення звіту ( звіт початку та звіт закінчення зміни).
[/quote]
припускаю, що скажете про автоматизацію відкриття та закриття зміни.
тоді для цього у вас має бути зарегистрирована в Checkbox торгова точка, коса, касир. Ці дані вписуєте в інтеграцію до .1b.app
далі робіть окремий бізнес-процес Касі, де робіть мінімум 2 етапи Відкрита каса та Закрита каса, де ставите відповідні дії і налаштовуєте, щоб спрацьовувало автоматичне переключення етапів.
[quote]
Голяк Вадим написав:
А також процес створення чека, думаю, це туди ж, куди і закінчення угоди, коли клієнт забрав товар.
[/quote]
не зовсім, це окремий етап або процедура, дія "Створення чека продажу, його фіскалізація та доставка клієнту по email", яку налаштовуєте під собі. А спрацьовувати має тільки тоді, коли ви отримали фактичний платіж, і то тільки ті, які погодите з бухгалтером (зазвичай це готівка та оплата карткою)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар