1b.app
Скопійоване посилання -

Немає програми ЗАМОВЛЕННЯ

Видалив програму Замовлення з боксу і не можу відновити. Старі замовлення бачу, логіку на замовлення теж, а самого додатка немає і завантажити його не можна. Як відновити?
Спочатку була проблема з карткою клієнта, перестали підтягуватися замовлення в картці і не можна було швидко відкрити дані по клієнту. Сталося це через додавання нового адміну, я видаляв додатки, які йому не потрібні - але як виявилося видалив у всьому боксі. Буду радий швидкому рішенню, бо завтра гарячий робочий день
Користувач готовий заплатити за рішення 10$ Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Токовой Александр Сергеевич
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Повернув ЗАМОВЛЕННЯ. Дякую) Але друга частина, якщо підкажете як пофіксувати, щоб у картці клієнта можна було побачити пов'язані замовлення – буду вдячний. Є дзвінки, платежі, створення нового бізнес-процесу, але немає пов'язаних замовлень.
09.02.2025, воскресенье, 22:27
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Токовий Олександр Сергійович писав/ла:
Але друга частина, якщо підкажете як пофіксувати, щоб у картці клієнта можна було побачити пов'язані замовлення – буду вдячний.

Добрий день
Уточніть будь ласка на прикладі контакту (посилання) та замовлень (посилання) що саме і чому ви хочете побачити в картці контакту? Бо не зовсім розумію, що ви маєте на увазі під "пов'язані"
вчера, 09:12
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар