1b.app
Скопійоване посилання -

Баг зникли замовлення

Вітаю! Зникли імпортовані замовлення з сайту. Як перевірити в чому проблема ??? Замовлення імпортуює з платформи Хорошоп. Вони кажуть нічого не може в інтеграції їх видаляти. Залишився тільки сервер.

Також бачимо що очищає автоматизацію по діях. Дія залишається але налаштування зникають - поля чисті.

Відповіді:

vitalit
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
У мене в бізнесі трапилася схожа ситуація доречі кому цікаво це мій бізнес https://fama.ua/podarki/nabory-dlya-vysky після оновлення прайсу та створення нових продуктів зміни не відображалися одразу. Продукти знову з’являлися в таблиці зв’язування, ніби вони ще не створені, а фото та оновлення також не додавалися. Вирішив проблему шляхом перевірки налаштувань імпорту та усунення можливих конфліктів у системі. Якщо у вас виникають подібні питання, можливо, варто звернути увагу на налаштування синхронізації чи перевірити систему на наявність технічних збоїв
13.11.2024, среда, 17:14

Volokhovich Evgeniy
Адміністратор

vitalit писал/а:
У мене в бізнесі трапилася схожа ситуація доречі кому цікаво це мій бізнес https://fama.ua/podarki/nabory-dlya-vysky після оновлення прайсу та створення нових продуктів зміни не відображалися одразу. Продукти знову з’являлися в таблиці зв’язування, ніби вони ще не створені, а фото та оновлення також не додавалися. Вирішив проблему шляхом перевірки налаштувань імпорту та усунення можливих конфліктів у системі. Якщо у вас виникають подібні питання, можливо, варто звернути увагу на налаштування синхронізації чи перевірити систему на наявність технічних збоїв

В нас трохи інше... При примусовому імпорті процесів ми побачили замовлення але після 2-3 хвилин вони зникли. Враження що спрацював якісь бєкап. Також бачили що дії які були заповнені, очищенні.
15.11.2024, пятница, 12:40

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар