Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Шановні друзі,
Я звертаюся до вас сьогодні, щоб попросити про допомогу в зборі коштів для прикордонних операторів fpv дронів камікадзе. Ми працюємо для пришвидшення перемоги і сума збору 250 тис. гривень.
Сума буде витрачена на придбання комплектуючих до дронів,а саме:
-Відео шлем для fpv Skyzone Cobra X V2;
-Радіоуправління RadioMaster TX12;
-Fpv дрони.
Я вдячний за будь-яку допомогу, яку ви можете надати. Будь-яка сума, яку ви пожертвуєте, буде використана для досягнення нашої мети.
Дякую за вашу щедрість.
Карта на банку 5375411207271573
Посилання: https://send.monobank.ua/jar/4ZQ1qPJHx5
З повагою,
Олександр Коломієць
[file]20980[/file]
Шановні друзі,
Я звертаюся до вас сьогодні, щоб попросити про допомогу в зборі коштів для прикордонних операторів fpv дронів камікадзе. Ми працюємо для пришвидшення перемоги і сума збору 250 тис. гривень.
Сума буде витрачена на придбання комплектуючих до дронів,а саме: -Відео шлем для fpv Skyzone Cobra X V2; -Радіоуправління RadioMaster TX12; -Fpv дрони.
Я вдячний за будь-яку допомогу, яку ви можете надати. Будь-яка сума, яку ви пожертвуєте, буде використана для досягнення нашої мети.
«Один юрист із портфелем у руках награбує більше, ніж банда автоматників»
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар