Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Зараз на темному полі в додатку CRM чорні букви й вони не читаються.
Потрібно, щоб на темному фоні відображувалися білі букви, як це ви зробили в інших місцях OneBox
Скрини прикладаю
Зробіть, будь ласка, щоб стало комфортно працювати зі статусами у будь-якому кольорі бізнес-процесів у OneBox
[file]23964[/file]
[file]23965[/file]
Зараз на темному полі в додатку CRM чорні букви й вони не читаються. Потрібно, щоб на темному фоні відображувалися білі букви, як це ви зробили в інших місцях OneBox
Скрини прикладаю Зробіть, будь ласка, щоб стало комфортно працювати зі статусами у будь-якому кольорі бізнес-процесів у OneBox
шнурок OneBox production писал/а: у тебе є кастомні стилі, стилізуй як хочеш будь-які літери
Пробував
Але зашито в основний CSS, який я схоже не можу змінити. Пробував декілька варіантів, щоб накласти умови, але всі вони не спрацьовують
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
у тебе є кастомні стилі, стилізуй як хочеш будь-які літери
[/quote]
Пробував
Але зашито в основний CSS, який я схоже не можу змінити.
Пробував декілька варіантів, щоб накласти умови, але всі вони не спрацьовують
шнурок OneBox production писал/а: ти ж все начебто можеш міняти, немає основного та неосновного css
не можу декілька варіантів перебрав, всі вони не спрацювали тому й виставив топік, щоб звернути увагу й спробувати отримати робоче рішення
з коментаря ШІ: ймовірно, що система CRM застосовує стилі дуже агресивно або динамічно. Це досить типово для складних веб-додатків, особливо якщо вони мають власну логіку керування темами або динамічно вставляють стилі через JavaScript.
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
ти ж все начебто можеш міняти, немає основного та неосновного css
[/quote]
не можу
декілька варіантів перебрав, всі вони не спрацювали
тому й виставив топік, щоб звернути увагу й спробувати отримати робоче рішення
з коментаря ШІ: ймовірно, що система CRM застосовує стилі дуже агресивно або динамічно.
Це досить типово для складних веб-додатків, особливо якщо вони мають власну логіку керування темами або динамічно вставляють стилі через JavaScript.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар