Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Чому в додатку "Особистий кабінет клієнта", при налаштування інтерфейсу, все дуже довго грузить і тупить? Буквально після нажаття на будь-яку кнопку (додати блок, налаштувати блок, вибрати групу, процес і т.д.) потрібно 10-15 секунд щоб отримати якийсь результат
Чому в додатку "Особистий кабінет клієнта", при налаштування інтерфейсу, все дуже довго грузить і тупить? Буквально після нажаття на будь-яку кнопку (додати блок, налаштувати блок, вибрати групу, процес і т.д.) потрібно 10-15 секунд щоб отримати якийсь результат
Доброго дня. На перший погляд я не бачу ніяких проблем або підвисань. Можете будь-ласка надати або приклад, або відеозапис екрану які саме дії і де ви виконуєте, що у вас все тупить?
Доброго дня.
На перший погляд я не бачу ніяких проблем або підвисань.
Можете будь-ласка надати або приклад, або відеозапис екрану які саме дії і де ви виконуєте, що у вас все тупить?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: Доброго дня. На перший погляд я не бачу ніяких проблем або підвисань. Можете будь-ласка надати або приклад, або відеозапис екрану які саме дії і де ви виконуєте, що у вас все тупить?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
Доброго дня.
На перший погляд я не бачу ніяких проблем або підвисань.
Можете будь-ласка надати або приклад, або відеозапис екрану які саме дії і де ви виконуєте, що у вас все тупить?
[/quote]
Ось, перегляньте буль ласка
https://drive.google.com/file/d/1euRlhv4TA2ISmBcls8oCTDHBxUkL4Q7x/view?usp=share_link
Я не бачу зовсім ніяких зависань як вказано на вашому відео. Можливо це якась проблема пов'язана з якістю вашого інтернет-з'єднання? І залежить це якось від браузеру? Перевіряли на декількох пристроях?
Я не бачу зовсім ніяких зависань як вказано на вашому відео.
Можливо це якась проблема пов'язана з якістю вашого інтернет-з'єднання?
І залежить це якось від браузеру? Перевіряли на декількох пристроях?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: Я не бачу зовсім ніяких зависань як вказано на вашому відео. Можливо це якась проблема пов'язана з якістю вашого інтернет-з'єднання? І залежить це якось від браузеру? Перевіряли на декількох пристроях?
Так, проблема бачу в браузері. В Safari ось так працює. В хромі переврів і не підвисає
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
Я не бачу зовсім ніяких зависань як вказано на вашому відео.
Можливо це якась проблема пов'язана з якістю вашого інтернет-з'єднання?
І залежить це якось від браузеру? Перевіряли на декількох пристроях?
[/quote]
Так, проблема бачу в браузері.
В Safari ось так працює. В хромі переврів і не підвисає
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар