1b.app
Скопійоване посилання -

Відновлення пароля в кабінеті клієнта

Дуже багато запитань до функціоналу "Відновлення пароля в кабінеті клієнта".
1. Навіщо одразу дві кнопки для відновлення пароля??
Кнопка " Забули пароль? " та "Відновлення пароля"
2. Як прибрати кнопку "Відновлення пароля" ?
Думаю вона зайва. Функціонал " Забули пароль? " працює краще, без зайвих редіректів, що спрощує роботу.
3. Якщо використовувати функціонал " Забули пароль? " то пароль та логін чомусь приходять в темі листа та ще й а російській мові.
Чи можна це змінити? Чи можна самому налаштувати шаблон цього листа?

4. Тепер що до функціоналу кнопки "Відновлення паролю", вона веде на сторінку /client/remindpassword/ яка не адаптована під мобільні пристрої.
5. Коли ви ввели код підтвердження на сторінці "Відновлення паролю" з'являється повідомлення "Новий пароль надіслано Вам на телефон ", і користувач залишається на цій же сторінці, що вводить багатьох людей в ступор, вони не знають що робити. Було б добре додати кнопку переходу на сторінку авторизації, або зробити редірект одразу і вже там писати це повідомлення.
І чому пише "Новий пароль надіслано Вам на телефон " , якщо пароль приходить на емейл?
6. В ланцюжку на сторінці відновлення пароля сповіщення з'являються в різних місцях екрану. Коли вводимо емейл чи номер і відправляється код, то сповіщення з'являється внизу сторінки, думаю було б логічно зробити його десь під чи над формою у такому ж форматі як сповіщення "Новий пароль надіслано Вам на телефон ".

Це основні моменти, які помітив коли намагався налаштувати цей функціонал. Жоден з варіантів не працює нормально.
Для мене найкращим варіантом є функціонал "Забули пароль?", але потрібно прибрати кнопку "Відновлення пароля" та відредагувати шаблон листа.
Це можливо зробити?

Відповіді:

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар