Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Для блоку конструктора звітів "Прогноз залишку та розрахунок закупівлі" додано налаштування:
1. При створенні замовлення постачальнику, додаткове поле продуктів процесу клієнта
2. Записувати значення
3. При створенні замовлення постачальнику, додаткове поле продуктів процесу клієнта записувати id процесу постачальника
Для блоку конструктора звітів "Прогноз залишку та розрахунок закупівлі" додано налаштування: 1. При створенні замовлення постачальнику, додаткове поле продуктів процесу клієнта 2. Записувати значення 3. При створенні замовлення постачальнику, додаткове поле продуктів процесу клієнта записувати id процесу постачальника
Стасюк Юлія Володимирівна писав/ла: 1. При створенні замовлення постачальнику, додаткове поле продуктів процесу клієнта
Тут явна помилка в назві. Що при створенні? Думаю, бракує словосполучення "записувати значення..." id процесу постачальника можливо
[quote]
Стасюк Юлія Володимирівна писав/ла:
1. При створенні замовлення постачальнику, додаткове поле продуктів процесу клієнта
[/quote]
Тут явна помилка в назві. Що при створенні? Думаю, бракує словосполучення "записувати значення..." id процесу постачальника можливо
Стасюк Юлія Володимирівна писав/ла: 1. При створенні замовлення постачальнику, додаткове поле продуктів процесу клієнта
при створенні записувати значення, яке буде вказано у сусідній колонці тут немає помилки
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP написав:
[quote]
Стасюк Юлія Володимирівна писав/ла:
[/quote]
[/quote]
при створенні записувати значення, яке буде вказано у сусідній колонці
тут немає помилки
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар