Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Є постачальник, до нього прив'язаний клієнт.
Як настроїти, щоб під час формування замовлення постачальнику за допомогою дії "Поставити бізнес-процес із закупівлі продуктів на співробітника" в замовлення автоматично підтягувалося ім'я клієнта, яке прив'язане до цього постачальника?
Добридень! Є постачальник, до нього прив'язаний клієнт. Як настроїти, щоб під час формування замовлення постачальнику за допомогою дії "Поставити бізнес-процес із закупівлі продуктів на співробітника" в замовлення автоматично підтягувалося ім'я клієнта, яке прив'язане до цього постачальника?
Здрастуйте, вам необхідно, щоб у замовленні зберігалося тільки ім'я клієнта або потрібно, щоб клієнтом замовлення ставав цей контакт? У жодному разі без доопрацювання за допомогою цієї дії це зробити не можна.
Здрастуйте, вам необхідно, щоб у замовленні зберігалося тільки ім'я клієнта або потрібно, щоб клієнтом замовлення ставав цей контакт?
У жодному разі без доопрацювання за допомогою цієї дії це зробити не можна.
Необхідно, щоб клієнтом замовлення ставав цей контакт. Можливо, чи можна якось налаштувати за допомогою дії на етапі БП "Заповнити поле процесу або контакту"?
Необхідно, щоб клієнтом замовлення ставав цей контакт.
Можливо, чи можна якось налаштувати за допомогою дії на етапі БП "Заповнити поле процесу або контакту"?
Здрастуйте, вибачте за паузу з відповіддю. Найбільш оптимальним варіантом вважаю додавання нового налаштування в дію "Поставити бізнес-процес із закупівлі продуктів на співробітника" Вона працюватиме лише при включеній галочці "Для кожного постачальника створювати окремий процес" 1 год
Здрастуйте, вибачте за паузу з відповіддю.
Найбільш оптимальним варіантом вважаю додавання нового налаштування в дію "Поставити бізнес-процес із закупівлі продуктів на співробітника"
Вона працюватиме лише при включеній галочці "Для кожного постачальника створювати окремий процес"
1 год
Доброго дня, також зацікавлені у цьому доопрацюванні. Підкажіть, чи можливо її зробити за рахунок інвестицій? Чи можливо Олена погодиться розділити фінансові зобов'язання на 2-х?
Доброго дня, також зацікавлені у цьому доопрацюванні. Підкажіть, чи можливо її зробити за рахунок інвестицій?
Чи можливо Олена погодиться розділити фінансові зобов'язання на 2-х?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар