Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У мене є група бізнес-процесів під назвою "замовлення"
У цій групі є такі процеси як "замовлення клієнта" "замовлення постачальнику" "дропшипінг"
Ця група розміщується як окрема програма на головному екрані.
Чи можна окремо на головному екрані розмістити окремо не просто групу бізнес-процесів, а кожен бізнес-процес, який у ній є? А саме окремо додаток "замовлення клієнта" "замовлення постачальнику" "дропшипінг"?
У мене є група бізнес-процесів під назвою "замовлення" У цій групі є такі процеси як "замовлення клієнта" "замовлення постачальнику" "дропшипінг" Ця група розміщується як окрема програма на головному екрані. Чи можна окремо на головному екрані розмістити окремо не просто групу бізнес-процесів, а кожен бізнес-процес, який у ній є? А саме окремо додаток "замовлення клієнта" "замовлення постачальнику" "дропшипінг"?
через додаток Links. фільтруйте процеси, копіюйте адресний рядок та вставляйте у Links
поки що лише такий метод рекомендують
https://crm-onebox.com/ua/support/interface/9537-os-funktsional-tabov-v-biznes-protsessi/
ну цей метод я знаю, але хотілося б тому що я описав раніше Так як через links це все-таки милиця + поки система відкриє посилання + поки підвантажить фільтр. Це довго
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
через додаток Links. фільтруйте процеси, копіюйте адресний рядок та вставляйте у Links
поки що лише такий метод рекомендують
https://crm-onebox.com/ua/support/interface/9537-os-funktsional-tabov-v-biznes-protsessi/
[/quote]
ну цей метод я знаю, але хотілося б тому що я описав раніше
Так як через links це все-таки милиця + поки система відкриє посилання + поки підвантажить фільтр. Це довго
Miroshnichenko Maxim написав: А в чому проблема розділити на три програми?
іконок буде дуже багато на головному екрані.
зручніше зробити в контекстному меню фільтри та посилання на інші ПК з цієї програми (крім налаштувань програми)
[quote]
Miroshnichenko Maxim написав:
А в чому проблема розділити на три програми?
[/quote]
іконок буде дуже багато на головному екрані.
[file]8372[/file]
зручніше зробити в контекстному меню фільтри та посилання на інші ПК з цієї програми (крім налаштувань програми)
[quote]
А в чому проблема розділити на три програми?
[/quote]
https://crm-onebox.com/ru/support/interface/9518-os-glavniy-ekran/
плюс користувачам зручніше з групами працювати, і при цьому щоб вони не змінювали свого розташування власними силами, якщо додати новий додаток.
Miroshnichenko Maxim написав: Ні, контекстне меню ускладнювати не будемо. Вихлоп сумнівний, на підключення нових клієнтів ніяк не вплине.
Можна ще додати іконку поряд із вибором відображення списку процесів. На жаль, з телефону не дуже з картинками працює, тому від руки намалював.
[quote]
Ні, контекстне меню ускладнювати не будемо.
Вихлоп сумнівний, на підключення нових клієнтів ніяк не вплине.
[/quote]
Можна ще додати іконку поряд із вибором відображення списку процесів.
На жаль, з телефону не дуже з картинками працює, тому від руки намалював.
[file]8382[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар