Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Виник такий нюанс:
У наших партнерів система erp, в якій вони працюють, веде номери замовлень з нумерацією як у Боксі #12345 (решітка + номер). Якщо нумерація схожа, Бокс прив'язує замовлення постачальників до наших замовлень, але вони не пов'язані.
Питання таке:
Чи можна ускладнити номер замовлень або зробити його унікальним, щоб працюючи з іншими – не виникало перетинів номерів.
Наприклад ми хочемо, щоб система розуміла наш номер замовлення чи ні, тільки якщо він написаний з приставкою ergo.
Буде так:
ergo.#12345
Тобто, якщо на пошту прийде лист від партнера з номером #12345, то система не підтягне такий лист на наше замовлення.
Виник такий нюанс: У наших партнерів система erp, в якій вони працюють, веде номери замовлень з нумерацією як у Боксі #12345 (решітка + номер). Якщо нумерація схожа, Бокс прив'язує замовлення постачальників до наших замовлень, але вони не пов'язані. Питання таке: Чи можна ускладнити номер замовлень або зробити його унікальним, щоб працюючи з іншими – не виникало перетинів номерів. Наприклад ми хочемо, щоб система розуміла наш номер замовлення чи ні, тільки якщо він написаний з приставкою ergo. Буде так: ergo.#12345 Тобто, якщо на пошту прийде лист від партнера з номером #12345, то система не підтягне такий лист на наше замовлення.
. клац-клац написав: Добрий день. Це стосується лише парсерів пошти чи чогось ще?
поки що тільки це помітили, оскільки спілкування відбувається через пошту.
[quote]
.
клац-клац написав:
Добрий день. Це стосується лише парсерів пошти чи чогось ще?
[/quote]
поки що тільки це помітили, оскільки спілкування відбувається через пошту.
.клац-клац писав/ла: Дайте, будь ласка, посилання на подію і на процес, куди воно запарсилося, я подивлюся що можна з цим зробити
на жаль не можу це зробити, т.к. ці процеси були видалені ще торік, зважаючи на те, що вони були тестовими. у будь-якому випадку, думаю ви розумієте про що мова; не хотілося б зіткнутися із подібною проблемою на OS. Чи є якесь налаштування, яке може запобігти такому?
[quote]
.клац-клац писав/ла:
Дайте, будь ласка, посилання на подію і на процес, куди воно запарсилося, я подивлюся що можна з цим зробити
[/quote]
на жаль не можу це зробити, т.к. ці процеси були видалені ще торік, зважаючи на те, що вони були тестовими.
у будь-якому випадку, думаю ви розумієте про що мова; не хотілося б зіткнутися із подібною проблемою на OS.
Чи є якесь налаштування, яке може запобігти такому?
.клац-клац писав/ла: Дайте, будь ласка, посилання на подію і на процес, куди воно запарсилося, я подивлюся що можна з цим зробити
на жаль не можу це зробити, т.к. ці процеси були видалені ще торік, зважаючи на те, що вони були тестовими. у будь-якому випадку, думаю ви розумієте про що мова; не хотілося б зіткнутися із подібною проблемою на OS. Чи є якесь налаштування, яке може запобігти такому?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[quote]
Корнєв Михайло
Ergo написав:
[quote]
.клац-клац писав/ла:
Дайте, будь ласка, посилання на подію і на процес, куди воно запарсилося, я подивлюся що можна з цим зробити
[/quote]
на жаль не можу це зробити, т.к. ці процеси були видалені ще торік, зважаючи на те, що вони були тестовими.
у будь-якому випадку, думаю ви розумієте про що мова; не хотілося б зіткнутися із подібною проблемою на OS.
Чи є якесь налаштування, яке може запобігти такому?
[/quote]
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар