Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Не можу знайти потрібної дії.
Завдання наступне:
При переході на етап у мене створюється підпроцес (контроль отримання КП). Коли в підпроцесі я переходжу на етап "КП отримано", підпроцес повинен закритися, я маю автоматично повернутися до батьківського процесу, в якому автоматично повинен змінитися етап. Підпроцес відповідно закривається (ну з цим все зрозуміло).
Добридень! Не можу знайти потрібної дії. Завдання наступне: При переході на етап у мене створюється підпроцес (контроль отримання КП). Коли в підпроцесі я переходжу на етап "КП отримано", підпроцес повинен закритися, я маю автоматично повернутися до батьківського процесу, в якому автоматично повинен змінитися етап. Підпроцес відповідно закривається (ну з цим все зрозуміло).
Дія перемикання етапу батьківського процесу начебто є в системі - "Змінити бізнес-процес та статус поточної, батьківської та всіх підлеглих завдань". Але можливості редиректу - немає. Як варіант - можна в цю дію доопрацювати налаштування, що при перемиканні етапу батьківського процесу зробити в нього перехід. Таке доопрацювання займе 1 годину
Дія перемикання етапу батьківського процесу начебто є в системі - "Змінити бізнес-процес та статус поточної, батьківської та всіх підлеглих завдань".
Але можливості редиректу - немає.
Як варіант - можна в цю дію доопрацювати налаштування, що при перемиканні етапу батьківського процесу зробити в нього перехід. Таке доопрацювання займе 1 годину
Поки обійдемося. Можливо, у майбутньому, бо це потрібне.
Дякую. Чомусь не помітив цієї дії, хоча шукав кілька разів.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
доопрацювати налаштування
[/quote]
Поки обійдемося. Можливо, у майбутньому, бо це потрібне.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар