Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
1. юзер перевіряв папку спам ? 2. юзер перезавантажував телефон ? 3. у юзера e-sim чи sim ? 4. з якого моменту перестали надїодити смс ? (дата, зміна локації, зміна мобільного пристрою і тд.)
1. юзер перевіряв папку спам ?
2. юзер перезавантажував телефон ?
3. у юзера e-sim чи sim ?
4. з якого моменту перестали надїодити смс ? (дата, зміна локації, зміна мобільного пристрою і тд.)
Чижик Олександр Сергійович OneBox production писал/а: 1. юзер перевіряв папку спам ? 2. юзер перезавантажував телефон ? 3. у юзера e-sim чи sim ? 4. з якого моменту перестали надїодити смс ? (дата, зміна локації, зміна мобільного пристрою і тд.)
1. В спамі немає 2.так 3. Sim 4. З суботи 29.03.2025
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production писал/а:
1. юзер перевіряв папку спам ?
2. юзер перезавантажував телефон ?
3. у юзера e-sim чи sim ?
4. з якого моменту перестали надїодити смс ? (дата, зміна локації, зміна мобільного пристрою і тд.)
[/quote]
1. В спамі немає
2.так
3. Sim
4. З суботи 29.03.2025
[file]23803[/file]
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
я спробувала запросити пароль на український номер телефона , і пароль прийшов. Але в бокс під українським номером я війти не можу, це була друга ліцензія у нас, зараз іі немає. А на польский номер не приходить смс
я спробувала запросити пароль на український номер телефона , і пароль прийшов. Але в бокс під українським номером я війти не можу, це була друга ліцензія у нас, зараз іі немає. А на польский номер не приходить смс
[file]23805[/file]
Полупан Сергій 1. В спамі немає 2.так 3. Sim 4. З суботи 29.03.2025
Юзер вказаний на скріншоті з ТЗ активний і остання сессія була в 2025-04-07 15:23:55
написали вам в особисті*
[quote]
Полупан Сергій
1. В спамі немає
2.так
3. Sim
4. З суботи 29.03.2025
[file]23803[/file]
[/quote]
Юзер вказаний на скріншоті з ТЗ активний і остання сессія була в 2025-04-07 15:23:55
написали вам в особисті*
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
але я не можу навіть сюда війти в 1b - не приходить смс. (бачите, я пишу під іншим юзером). Мені порадили вставити сім в інший телефон, спробуємо пізніше
але я не можу навіть сюда війти в 1b - не приходить смс. (бачите, я пишу під іншим юзером). Мені порадили вставити сім в інший телефон, спробуємо пізніше
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар