Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ось тут https://take.ms/Qqu6g https://rivcont.info/app/workflowtype-order/
Стандартний фільтр при відкритті сторінки було закрито. Зараз постійно відкрито і доводиться закривати.
Що змінилося? Потрібно при відкритті щоб фільтр був закритий.
Одного разу його закриваєш і він стає завжди зачиненим. У кожної програми тепер "своє запам'ятовування" показувати тобі панель фільтрації чи ні. Щоб у замовленнях, наприклад, завжди показувало відкритим, а в завданнях закритим.
Одного разу його закриваєш і він стає завжди зачиненим. У кожної програми тепер "своє запам'ятовування" показувати тобі панель фільтрації чи ні. Щоб у замовленнях, наприклад, завжди показувало відкритим, а в завданнях закритим.
.dev OneBox production написав: Одного разу його закриваєш і він стає завжди зачиненим. У кожної програми тепер "своє запам'ятовування" показувати тобі панель фільтрації чи ні. Щоб у замовленнях, наприклад, завжди показувало відкритим, а в завданнях закритим.
.dev OneBox production написав: Одного разу його закриваєш і він стає завжди зачиненим. У кожної програми тепер "своє запам'ятовування" показувати тобі панель фільтрації чи ні. Щоб у замовленнях, наприклад, завжди показувало відкритим, а в завданнях закритим.
Ага, я тебе зрозумів. Вся справа схожа була в кеші, тому що через інкогніто це працює саме тому, що ти і описав. Крутяк, мені нрав :))) Дякую!
[quote]
.dev
OneBox production написав:
[/quote]
[quote]
.dev
OneBox production написав:
[/quote]
Ага, я тебе зрозумів. Вся справа схожа була в кеші, тому що через інкогніто це працює саме тому, що ти і описав. Крутяк, мені нрав :)))
Дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар