Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Була оцінка доопрацювання дії https://crm-onebox.com/ru/support/zakazy-ordera-zadachi/1495-deystvie-na-redaktirovanie-tablitsi-produktov-protsessa/
У цій оцінці потрібно дооцінити таку логіку:
Ми хочемо на процедуру поставити цю дію і вказати на яких етапах вона повинна працювати, без милиць на кшталт припинити виконання. Саме вибрати яких етапах мультисписком дію має запускатися.
Потрібна дооцінка до тих 6 годин що оцінили.
Була оцінка доопрацювання дії https://crm-onebox.com/ru/support/zakazy-ordera-zadachi/1495-deystvie-na-redakti... У цій оцінці потрібно дооцінити таку логіку: Ми хочемо на процедуру поставити цю дію і вказати на яких етапах вона повинна працювати, без милиць на кшталт припинити виконання. Саме вибрати яких етапах мультисписком дію має запускатися. Потрібна дооцінка до тих 6 годин що оцінили.
+2 години буде коштувати. На етапі ви їх ставити, я так розумію, не плануєте? Тобто. в підсумку: 1. Поставили на одну процедуру 2. Вони спрацьовують на вибраних етапах за збереження. Якщо поставили на етап – воно просто не працює
+2 години буде коштувати. На етапі ви їх ставити, я так розумію, не плануєте? Тобто. в підсумку:
1. Поставили на одну процедуру
2. Вони спрацьовують на вибраних етапах за збереження.
Якщо поставили на етап – воно просто не працює
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: +2 години буде коштувати. На етапі ви їх ставити, я так розумію, не плануєте? Тобто. у результаті:1. Поставили одну процедуру2. Вони спрацьовують на вибраних етапах збереження. Якщо поставили на етап – воно просто не працює
І так і так хочемо. Для різних процесів налаштовуватимемо по-різному. 1. Поставили на процедуру – вказали на яких етапах запускати 2. Поставили на етапі (не обираючи етапи) – запускаємо на цьому етапі.
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
+2 години буде коштувати. На етапі ви їх ставити, я так розумію, не плануєте? Тобто. у результаті:1. Поставили одну процедуру2. Вони спрацьовують на вибраних етапах збереження. Якщо поставили на етап – воно просто не працює
[/quote]
І так і так хочемо. Для різних процесів налаштовуватимемо по-різному.
1. Поставили на процедуру – вказали на яких етапах запускати
2. Поставили на етапі (не обираючи етапи) – запускаємо на цьому етапі.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар