Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: у мене все відкриває за тим самим додатком
Дивно, я перевіряв на різних комп'ютерах і різних, різному інтернет плюс чистив кеш ((( Може, є ще якісь способи перевірити, що не так з мого боку?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
у мене все відкриває за тим самим додатком
[/quote]
Дивно, я перевіряв на різних комп'ютерах і різних, різному інтернет плюс чистив кеш (((
Може, є ще якісь способи перевірити, що не так з мого боку?
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: у мене все відкриває за тим самим додатком
Дивно, я перевіряв на різних комп'ютерах і різних, різному інтернет плюс чистив кеш ((( Може, є ще якісь способи перевірити, що не так з мого боку?
я думаю справа в налаштуваннях під користувача. зайдіть під іншим контактом спробуйте
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
у мене все відкриває за тим самим додатком
[/quote]
Дивно, я перевіряв на різних комп'ютерах і різних, різному інтернет плюс чистив кеш (((
Може, є ще якісь способи перевірити, що не так з мого боку?
[/quote]
я думаю справа в налаштуваннях під користувача.
зайдіть під іншим контактом спробуйте
Устименко Ігор OneBox CORP OneBox CTO написав: я думаю справа в налаштуваннях під користувача. зайдіть під іншим контактом спробуйте
Пробував. Не допомогло. Спочатку одразу зайшов і не спрацювало, а потім почистив кеш – раз чи два зайшов, і знову перестало. У мене є припущення, що це пов'язано з "Налаштування відображення плиткою" (нещодавно про це згадав), оскільки перед війною в боксі з'явився цей функціонал і ми його почали вивчати саме на цьому БП. Зараз же година, ця проблема виникає виключно на цьому процесі, на інших такої проблеми немає.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CORP
OneBox CTO написав:
я думаю справа в налаштуваннях під користувача.
зайдіть під іншим контактом спробуйте
[/quote]
Пробував. Не допомогло.
Спочатку одразу зайшов і не спрацювало, а потім почистив кеш – раз чи два зайшов, і знову перестало.
У мене є припущення, що це пов'язано з "Налаштування відображення плиткою" (нещодавно про це згадав), оскільки перед війною в боксі з'явився цей функціонал і ми його почали вивчати саме на цьому БП. Зараз же година, ця проблема виникає виключно на цьому процесі, на інших такої проблеми немає.
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: зайшов під вашим обліком відкриває все питання актуальне?
Вже немає. Не знаю, в чому причина. Ми тільки на всіх комп'ютерах постили кеш браузера
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
зайшов під вашим обліком відкриває все
питання актуальне?
[/quote]
Вже немає.
Не знаю, в чому причина.
Ми тільки на всіх комп'ютерах постили кеш браузера
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар