Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Це питання для розробника
Ось завдання у системі:
https://legalservices.crm-onebox.com/15/
Додаємо фіктивний продукт, скрін 957
Зберігаємо завдання, продукт мимоволі видаляється.
При цьому параметри, що обмежують продукти системними або фіктивними, відсутні.
Скрін 958 та 959
Цю ж помилку спостерігаю у другому OneBox.
При цьому є третій OneBox і все коректно спрацьовує при ідентичних налаштуваннях процесу, як у перших двох. саме так працювало і має працювати.
За необхідності посилання на другий та третій OneBox надам.
[file]12146[/file]
[file]12147[/file]
[file]12148[/file]
Це питання для розробника Ось завдання у системі: https://legalservices.crm-onebox.com/15/ Додаємо фіктивний продукт, скрін 957 Зберігаємо завдання, продукт мимоволі видаляється. При цьому параметри, що обмежують продукти системними або фіктивними, відсутні. Скрін 958 та 959 Цю ж помилку спостерігаю у другому OneBox. При цьому є третій OneBox і все коректно спрацьовує при ідентичних налаштуваннях процесу, як у перших двох. саме так працювало і має працювати. За необхідності посилання на другий та третій OneBox надам.
Щоб додати фіктивний продукт у процес слід зазначити йому ім'я. Для цього можна скористатися сусідньою колонкою або задати стандартні поля для даного поля
Щоб додати фіктивний продукт у процес слід зазначити йому ім'я. Для цього можна скористатися сусідньою колонкою або задати стандартні поля для даного поля [file]12219[/file]
Марія OneBox production написав: Щоб додати фіктивний продукт у процес слід зазначити йому ім'я. Для цього можна скористатися сусідньою колонкою або задати стандартні поля для даного поля
так теж можна довго не підтверджував, бо спрацювало й у звичайному режимі, без танців із бубном та додаткових налаштувань поки начебто все Ок працює і питання не повторювалося
[quote]
Марія
OneBox production написав:
Щоб додати фіктивний продукт у процес слід зазначити йому ім'я. Для цього можна скористатися сусідньою колонкою або задати стандартні поля для даного поля [file]12219[/file]
[/quote]
так теж можна
довго не підтверджував, бо спрацювало й у звичайному режимі, без танців із бубном та додаткових налаштувань
поки начебто все Ок працює і питання не повторювалося
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар